13 °C Budapest

Guinness: a sör, ami szó szerint az űrbe repít

2009. július 1. 11:02

Az űrbe repíti fogyasztóit a Guinness: a világ egyik legismertebb sörgyárának nyereményjátékán ugyani valódi űrutazást nyerhet egy szerencsés. A híres sörgyártó idén ünnepli 250. születésnapját.


A Guinness sörgyár 250. születésnapján különleges ajándékokkal lepi meg fogyasztóit: egyenesen az űrbe repíti őket - pontosabban egy szerencsést.

A versenyben 28 ország állampolgárai vehetnek részt -természetesen csak felnőttek, a játékra a cég honlapján lehet regisztrálni.

A szerencsés nyertes részt vehet a Virgin Galactic egyik első, kereskedelmi űrutazásán. A speciális repülőgép átrepül majd a Föld atmoszféráján, nagyjából a hangsebesség háromszorosával.
Az újdonsült űrhajósnak -aki a súlytalanságot is megtapasztalhatja- először teljesítenie kell egy többhetes amerikai kiképzést.

A második és a harmadik helyezett díjai is különlegesek: az ezüstérmes egy tengeralattjáróval eljuthat az óceán mélyére, a harmadik helyezett pedig egy stúdióban és színpadon énekelhet a Black Eyed Peas zenekarral.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A nyereményjáték szeptember 24-én, a Guinness alapításának 250. évfordulóján zárul. A születésnapot egy különleges, dublini zenei fesztivál is emlékezetessé teszi majd.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45