Milliárdos bulit tartott a világ legjobb főnöke

2009. június 23. 11:02

Oprah Winfrey, az Egyesült Államok talk show-inak egyértelmű királynője az utóbbi években több húzásával is kiérdemelte már a legjobb munkaadó titulusát. Most az 55. születésnapját sikerült feledhetetlenné tennie a stábja számára.

Oprah ugyanis műsorának idei szezonzárója után Barcelonába invitálta a stábját és azok családtagjait, összesen mintegy 1 700 főt. A mediterrán hosszú hétvége azonban csak a kezdet volt, hiszen ezután az egész kompánia hajóra száll, hogy 10 napon keresztül hajókázzanak a Földközi-tengeren, miközben bejárják Olaszországot, Máltát, Görög- és Törökországot. A Norwegian Gem elnevezésű óceánjárón 11 bár, 12 étterem, medencék, pezsgőfürdők, kaszinó, könyvtár, sőt még egy bowlingpálya is helyet kapott. A hírek szerint Oprah fejenként 5 400 dollárt költött az alkalmazottaira: ez összesen 9,18 millió dollár, vagyis 1,87 milliárd forint.


Legutoljára 2005-ben ünnepelt ilyen bőkezűen Oprah, akkor a "Wildest Dreams" akkori évadának végén vitte el a showműsor teljes stábját Hawaii-ra lazítani.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem