10 °C Budapest

Két szigetet vesz a milliárdos Horvátországban!

2009. április 15. 18:00

A Forma 1 tulajdonosa egy Rijekához közeli szigetpárost nézett ki magának. Megvenné a másfélmilliárd forintba kerülő birtokot, de a törvények szerint nem lehet házat építeni a megvásárolt szigetekre, csak a régieket lehet felújítani, bővíteni. Kérdés, hogy egy magánrepülőtér valóban kolostorbővítésnek számít-e majd a horvát hatóságok szemében. Forrás: ingatlan.net

Bernie Ecclestone, a Forma 1 tulajdonosa úgy döntött, hogy nyaralót vesz Horvátországban. Egyre népszerűbb a horvát tengerpart, és nem csak a magyarok körében! A sort Oprah Winfrey, amerikai tévés személyiség nyitotta, amikor 1,2 milliárd forintért vett villát Dubrovnik óvárosában. Ezután Viktor Vekselberg, a tizedik leggazdagabb orosz üzletember következett.

Tovább a teljes cikkre...

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 21. vasárnap
Konrád
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 21. 16:08
Pénzcentrum  |  2024. április 21. 15:33
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem