0 °C Budapest

Az első magyar online barkácsáruház: 45 ezer termék!

2009. május 8. 10:17

A hazai barkácsáruházak közül elsőként a Praktiker nyitott webáruházat, amelyen keresztül több mint 45 ezer termék érhető el közvetlenül az interneten. 

Az új webshopon keresztül a vásárlók, már nem csak megrendelhetik és félretetethetik a kiválasztott termékeket, hanem a többféle biztonságos fizetési lehetőségek valamelyikével otthonról is kiegyenlíthetik azok vételárát. Az áruház házhoz szállítási szolgáltatását választva pedig, már ki sem kell mozdulni otthonról, hiszen a Praktikerben otthonról is lehet vásárolni! A Praktiker Webshop magyarországi projekt, magyar szakemberek dolgozták ki a kezdetektől az csütörtöki indulásáig. A nyitás örömére mától május 21-ig 5 százalék kedvezménnyel vásárolhatóak meg a cég termékei a webáruházon keresztül.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 6. szerda
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem