0 °C Budapest

Focisták reklámozzák Magyarországot. Vajon kicsodák?

2009. április 20. 18:00

Bundesliga játékosok irányítják hazánk kedvező ár-érték arányára a németek figyelmét.

A Magyar Turizmus Zrt. Németországban - az euró igen magas magyarországi vásárlóértékének bemutatása céljából - a nagyszabású müncheni plakátkampány mellett, híres Bundesliga játékosok segítségével kampányol, amelynek üzenete "Jetzt 20% mehr Urlaub fürs Geld"(Most 20%-kal több nyaralás a pénzéért). 

 

Az MT Zrt. németországi külképviselete, a korábban már többször bevált módszerrel, azaz híres sportolók aktív közreműködésével hívja fel a figyelmet a hazai árelőnyre.


Hajnal Tamás (Fotók: mlsz.hu)

Dárdai Pál


Dárdai Pál és Hajnal Tamás méltán híres Bundesliga és magyar válogatott játékosok az árelőny mellett a magyar tájak szépségéről és változatosságáról, illetve az egyedülálló hazai egészség-turisztikai kínálatról nyilatkoztak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Társaság által fémjelzett anyagot Németországban 24 hírügynökség, 158 újság, 241 Tv és rádióadó, illetve több száz on-line hírportál kapta meg.

A kampányhoz természetesen új - konkrét összehasonlító árakat tartalmazó - honlaprész is tartozik, amely a www.ungarn-tourismus.de weblapon megtekinthető.

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 6. szerda
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem