Focisták reklámozzák Magyarországot. Vajon kicsodák?

2009. április 20. 18:00

Bundesliga játékosok irányítják hazánk kedvező ár-érték arányára a németek figyelmét.

A Magyar Turizmus Zrt. Németországban - az euró igen magas magyarországi vásárlóértékének bemutatása céljából - a nagyszabású müncheni plakátkampány mellett, híres Bundesliga játékosok segítségével kampányol, amelynek üzenete "Jetzt 20% mehr Urlaub fürs Geld"(Most 20%-kal több nyaralás a pénzéért). 

 

Az MT Zrt. németországi külképviselete, a korábban már többször bevált módszerrel, azaz híres sportolók aktív közreműködésével hívja fel a figyelmet a hazai árelőnyre.


Hajnal Tamás (Fotók: mlsz.hu)

Dárdai Pál


Dárdai Pál és Hajnal Tamás méltán híres Bundesliga és magyar válogatott játékosok az árelőny mellett a magyar tájak szépségéről és változatosságáról, illetve az egyedülálló hazai egészség-turisztikai kínálatról nyilatkoztak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Társaság által fémjelzett anyagot Németországban 24 hírügynökség, 158 újság, 241 Tv és rádióadó, illetve több száz on-line hírportál kapta meg.

A kampányhoz természetesen új - konkrét összehasonlító árakat tartalmazó - honlaprész is tartozik, amely a www.ungarn-tourismus.de weblapon megtekinthető.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?