22 °C Budapest

Magyarország álomszerűen kedvező - így látják a németek

2009. április 16. 18:00

A Magyar Turizmus Zrt. müncheni külképviselete és a www.weg.de idén tavasszal nagyszabású nagyközönségi kampányt bonyolít le.

Ennek részeként az elkövetkező hetekben 1000 citylight poszter - 500 db Balaton, 500 db pedig Budapest tematikában - népszerűsíti majd München utcáin Magyarországot, és az "Ungarn - traumhaft günstig!" (Magyarország - Álomszerűen kedvező) szlogennel a nagyközönség figyelmét a kedvező hazai árakra irányítja.

Annak érdekében, hogy a figyelem felkeltése után a gyors foglalás is lehetővé váljon, az online utazásszervező saját honlapján is hirdeti Magyarországot. Ezen a héten egy figyelemfelkeltő hirdetéssel és direkt linkkel a weg.deBalaton ajánlataihoz, a későbbiekben pedig egy Balaton, illetve Budapest microsite-tal, melyek 2-2 hétig lesznek láthatóak a weg.de havonta kb. 1,1 millió látogatót és 14 millió oldallehívást számláló honlapján. Emellett "A hét tippjeként" kétszer is szerepel majd hazánk turisztikai kínálata az alkalmanként 120 ezer címre kiküldött weg.de hírlevélben.

A 2005-ben alapított weg.de egyébként az elmúlt három évben forgalom tekintetében az online utazásszervezők között a 4. helyre küzdötte fel magát. Az aktuális Stiftung Warentest (német minőségellenőrzés) felmérése szerint pedig a vizsgált 13 online utazási iroda közül a legjobb minőséget nyújtja. A közös akció első lépéseként az április 13-i héten 205 Balaton plakát látható München utcáin.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem