5 °C Budapest

Magyarország álomszerűen kedvező - így látják a németek

2009. április 16. 18:00

A Magyar Turizmus Zrt. müncheni külképviselete és a www.weg.de idén tavasszal nagyszabású nagyközönségi kampányt bonyolít le.

Ennek részeként az elkövetkező hetekben 1000 citylight poszter - 500 db Balaton, 500 db pedig Budapest tematikában - népszerűsíti majd München utcáin Magyarországot, és az "Ungarn - traumhaft günstig!" (Magyarország - Álomszerűen kedvező) szlogennel a nagyközönség figyelmét a kedvező hazai árakra irányítja.

Annak érdekében, hogy a figyelem felkeltése után a gyors foglalás is lehetővé váljon, az online utazásszervező saját honlapján is hirdeti Magyarországot. Ezen a héten egy figyelemfelkeltő hirdetéssel és direkt linkkel a weg.deBalaton ajánlataihoz, a későbbiekben pedig egy Balaton, illetve Budapest microsite-tal, melyek 2-2 hétig lesznek láthatóak a weg.de havonta kb. 1,1 millió látogatót és 14 millió oldallehívást számláló honlapján. Emellett "A hét tippjeként" kétszer is szerepel majd hazánk turisztikai kínálata az alkalmanként 120 ezer címre kiküldött weg.de hírlevélben.

A 2005-ben alapított weg.de egyébként az elmúlt három évben forgalom tekintetében az online utazásszervezők között a 4. helyre küzdötte fel magát. Az aktuális Stiftung Warentest (német minőségellenőrzés) felmérése szerint pedig a vizsgált 13 online utazási iroda közül a legjobb minőséget nyújtja. A közös akció első lépéseként az április 13-i héten 205 Balaton plakát látható München utcáin.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?