3 °C Budapest

Tűz a 3-as metrón: elindult a forgalom

2009. április 17. 08:45

Tűz ütött ki egy szerelvényen a metró 3-as vonalán pénteken kora reggel. A Dózsa György úti megállóban a kocsikat összekötő kábelek gyulladtak ki -írja az Index. 

 

A legfrisseb hírek szerint a metrók már járnak, a tűz oka egyelőre ismeretlen.

 

A BKV fődiszpécserének tájékoztatása szerint a baleset reggel fél hét után néhány perccel történt. A műszaki hiba egy Kőbánya-Kispest felé tartó szerelvényt sújtott. Az utasokat kimenekítették, senki nem sérült meg.

Egy másik szerelvényt is ki kellett állítani a forgalomból: Az egyik kocsi a Deák téren füstölni kezdett, de tűz itt nem volt, eloltani sem kellett. Mivel az előző esemény miatt a szakasz le volt zárva, a metrót áttolták az Arany János utcai megállóba. A tűz illetve a füstölés okát még nem
találták meg, a két szerelvényekt a 3-as metró Kőér utcai telephelyére vitték, ott vizsgálják őket. A BKV szerint az egymás utáni két eset miatt felmerülhet a szándékosság is.

A baleset hatalmas fennakadásokat okozott, tömegek vártak a pótlóbuszokra. A metrószerelvények a járható szakaszon lépésben haladtak, ami tovább fokozta a torlódást.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?