34 °C Budapest

Tűz a 3-as metrón: elindult a forgalom

2009. április 17. 08:45

Tűz ütött ki egy szerelvényen a metró 3-as vonalán pénteken kora reggel. A Dózsa György úti megállóban a kocsikat összekötő kábelek gyulladtak ki -írja az Index. 

 

A legfrisseb hírek szerint a metrók már járnak, a tűz oka egyelőre ismeretlen.

 

A BKV fődiszpécserének tájékoztatása szerint a baleset reggel fél hét után néhány perccel történt. A műszaki hiba egy Kőbánya-Kispest felé tartó szerelvényt sújtott. Az utasokat kimenekítették, senki nem sérült meg.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Egy másik szerelvényt is ki kellett állítani a forgalomból: Az egyik kocsi a Deák téren füstölni kezdett, de tűz itt nem volt, eloltani sem kellett. Mivel az előző esemény miatt a szakasz le volt zárva, a metrót áttolták az Arany János utcai megállóba. A tűz illetve a füstölés okát még nem
találták meg, a két szerelvényekt a 3-as metró Kőér utcai telephelyére vitték, ott vizsgálják őket. A BKV szerint az egymás utáni két eset miatt felmerülhet a szándékosság is.

A baleset hatalmas fennakadásokat okozott, tömegek vártak a pótlóbuszokra. A metrószerelvények a járható szakaszon lépésben haladtak, ami tovább fokozta a torlódást.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm