Visszaszámlálás: ellepték a nyugdíjasok az IKEA áruházakat

2009. március 25. 09:30

A Pénzcentrum információi szerint tömegesen keresik fel a nyugdíjasok a két magyarországi IKEA áruházat. Elsősorban a tömegközlekedéssel jobban megközelíthető Örs vezér téri bútorboltban kígyóznak hosszú sorok, de az idős vásárlók nem kimondottan az Ektorp sarokkanapék vagy a Björken gardróbszekrények iránt érdeklődnek.

 


A nyugdíjasok tömegei elsősorban az áruház éttermében sorakoznak, ahol már csak néhány napig -március 31-ig- tart a 100 forintért 10 darab húsgolyó akció.

Mint arról korábban a Pénzcentrum is beszámolt, a svéd bútoráruház ezzel a kedvezménnyel próbálja becsalogatni a vásárlókat üzleteibe.
Az IKEA-titok, avagy miért száz forint egy tányér húsgolyó


Az akció kezdetén -március elején - még leginkább hétvégén voltak nagyobb tumultusok az éttermekben, információink szerint azonban már hétköznap is nagy sorok alakultak ki. A kispénzű nyugdíjasok akár 4-5 menüt is kérnek egyszerre, vélhetően a legtöbben csak elviszik a rendkívül olcsó húsgolyókat. Ugyanakkor a hirdetésben az szerepel, hogy az akció csak helyben fogyasztásra érvényes.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Korábban Gerőcs Vendel, az IKEA regionális PR menedzsere a Pénzcentrumnak elmondta: a svéd húsgolyó akció üzenete, hogy a vélt vagy valós gazdasági válság ellenére az IKEA továbbra is egy hely, ahol az egész család jól érezheti magát, akár egy egész napos bevásárlás során is - és ezt függetlenül a pénztárcája vastagságától mindenki megengedheti magának.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 2. 19:16
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm