2 °C Budapest

Visszaszámlálás: ellepték a nyugdíjasok az IKEA áruházakat

2009. március 25. 09:30

A Pénzcentrum információi szerint tömegesen keresik fel a nyugdíjasok a két magyarországi IKEA áruházat. Elsősorban a tömegközlekedéssel jobban megközelíthető Örs vezér téri bútorboltban kígyóznak hosszú sorok, de az idős vásárlók nem kimondottan az Ektorp sarokkanapék vagy a Björken gardróbszekrények iránt érdeklődnek.

 


A nyugdíjasok tömegei elsősorban az áruház éttermében sorakoznak, ahol már csak néhány napig -március 31-ig- tart a 100 forintért 10 darab húsgolyó akció.

Mint arról korábban a Pénzcentrum is beszámolt, a svéd bútoráruház ezzel a kedvezménnyel próbálja becsalogatni a vásárlókat üzleteibe.
Az IKEA-titok, avagy miért száz forint egy tányér húsgolyó


Az akció kezdetén -március elején - még leginkább hétvégén voltak nagyobb tumultusok az éttermekben, információink szerint azonban már hétköznap is nagy sorok alakultak ki. A kispénzű nyugdíjasok akár 4-5 menüt is kérnek egyszerre, vélhetően a legtöbben csak elviszik a rendkívül olcsó húsgolyókat. Ugyanakkor a hirdetésben az szerepel, hogy az akció csak helyben fogyasztásra érvényes.

Korábban Gerőcs Vendel, az IKEA regionális PR menedzsere a Pénzcentrumnak elmondta: a svéd húsgolyó akció üzenete, hogy a vélt vagy valós gazdasági válság ellenére az IKEA továbbra is egy hely, ahol az egész család jól érezheti magát, akár egy egész napos bevásárlás során is - és ezt függetlenül a pénztárcája vastagságától mindenki megengedheti magának.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 8. 11:03