20 °C Budapest

Visszaszámlálás: ellepték a nyugdíjasok az IKEA áruházakat

2009. március 25. 09:30

A Pénzcentrum információi szerint tömegesen keresik fel a nyugdíjasok a két magyarországi IKEA áruházat. Elsősorban a tömegközlekedéssel jobban megközelíthető Örs vezér téri bútorboltban kígyóznak hosszú sorok, de az idős vásárlók nem kimondottan az Ektorp sarokkanapék vagy a Björken gardróbszekrények iránt érdeklődnek.

 


A nyugdíjasok tömegei elsősorban az áruház éttermében sorakoznak, ahol már csak néhány napig -március 31-ig- tart a 100 forintért 10 darab húsgolyó akció.

Mint arról korábban a Pénzcentrum is beszámolt, a svéd bútoráruház ezzel a kedvezménnyel próbálja becsalogatni a vásárlókat üzleteibe.
Az IKEA-titok, avagy miért száz forint egy tányér húsgolyó


Az akció kezdetén -március elején - még leginkább hétvégén voltak nagyobb tumultusok az éttermekben, információink szerint azonban már hétköznap is nagy sorok alakultak ki. A kispénzű nyugdíjasok akár 4-5 menüt is kérnek egyszerre, vélhetően a legtöbben csak elviszik a rendkívül olcsó húsgolyókat. Ugyanakkor a hirdetésben az szerepel, hogy az akció csak helyben fogyasztásra érvényes.

Korábban Gerőcs Vendel, az IKEA regionális PR menedzsere a Pénzcentrumnak elmondta: a svéd húsgolyó akció üzenete, hogy a vélt vagy valós gazdasági válság ellenére az IKEA továbbra is egy hely, ahol az egész család jól érezheti magát, akár egy egész napos bevásárlás során is - és ezt függetlenül a pénztárcája vastagságától mindenki megengedheti magának.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 26. 16:07