29 °C Budapest

Megvan 2009 slágerterméke: környezettudatosság rulez!

Pénzcentrum
2008. december 14. 08:30

Ma már környezettudatosnak lenni a legtrendibb dolgok közé tartozik, és ha ehhez még egy olyan eszközt is találunk, amivel pénzt is spórolhatunk, már meg is van a recept az új sikertermékhez. Ez lehet jövőre a levegőből ivóvizet készítő berendezés.

Az új háztartási eszköz lehetővé teszi, hogy a szabadtéri levegő páratartalmát ivóvízzé alakítsa, méghozzá több mint 12 litert naponta.

A több mint 20 kilót nyomó, és majdan hozzávetőleg 1300 dollárba kerülő berendezés nem nevezhető épp olcsónak, de még csak forradalmian új találmánynak sem, hiszen számos hasonló termék van már piacon, azonban abban a tekintetben formabontó, hogy kifejezetten háztartások számára készült, már csak kapacitásánál fogva is.

A kanadai gyártó, az Element Four reménykedik benne, hogy az újításoknak köszönhetően terméke, a WaterMill 2009 slágerterméke lesz.

A készülék jelezni fogja azt is, ha szűrőberendezést kell cserélni benne, és addig nem is lép működésbe, amíg azt ki nem cserélik, alkalmazkodni fog környezetéhez, felismeri a levegő páratartalmát, fertőtleníti is a párát, mielőtt ivóvízzé alakítaná.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Kapacitását tekintve a páratartalom 10-40 százalékát képes vízzé alakítani, azonban v30-35 százalékos pártartalom alatt nem működik. Legnagyobb hatékonysággal 69 százalékos páratartalom, és 30 celsius fok mellett működik, ekkor ugyanis több mint 12 liter vizet tud előállítani naponta.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem