3 °C Budapest

Magyarországon egyedülálló interaktív szolgáltatásokkal készül az olimpiára a T-Home TV

Pénzcentrum
2008. július 17. 13:09

A T-Online T-Home TV szolgáltatása a pekingi olimpia idején Magyarországon egyedülálló, külön díj nélkül igénybe vehető új funkciókkal, többek között SMS és e-mail értesítéssel, szavazással és hírszolgáltatással bővül.

2008. augusztus 8. és 24-e között Pekingben a XXIX. Nyári Olimpiai Játékokon 28 sportág 302 versenyszámában mérik össze tudásukat a különböző nemzetek sportolói. A Föld legnagyobb sporteseményét a T-Online digitalis T-Home TV szolgáltatásának előfizetői az eddigieknél is kényelmesebben követhetik nyomon.

Sok versenyszámra magyar idő szerint munkaidőben vagy éjjel kerül majd sor, ezért a Magyar Televízió olimpiai közvetítését és összefoglalóit a "Nézd újra" menüpontban másnap éjfélig újra meg lehet majd nézni. Az adásokat a szolgáltató központilag rögzíti, azaz a versenyek az előfizető otthoni saját felvételeitől függetlenül visszanézhetők.

Akik feltétlen élőben szeretnének szurkolni kedvenc sportolóiknak, azok T-Home TV előfizetőként a www.t-hometv.hu internetes oldalon a Peking Interaktív menüpontban regisztrálva SMS-ben és e-mailben is kérhetnek értesítést a közvetítések kezdetéről. Az SMS-értesítés belföldi mobilszámra kérhető.

Újdonság a szavazás funkció is, azaz a néző a versenyek közben a T-Home TV távirányítójával egyetlen gombnyomással megjelölheti, hogy kinek szurkol, és a szavazás aktuális állását is nyomon követheti. Akiknek kevés lenne a közvetítés izgalma vagy csak kíváncsiak, mennyire tájékozottak az olimpiai játékok kapcsán, a Kvíz menüpontban 15 témakörben, témakörönként 50 kérdésre válaszolhatnak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A játák során több ezer kérdésből álló adatbázisból összeállított kérdéssorok váltakoznak, így akár többször ismétlés nélkül is újra lehet próbálkozni. Aki a tévézés közben vagy a közvetítések közötti időszakban szeretne többet megtudni az olimpiáról, a Hírek rovatban folyamatosan frissülő szöveges hírek, elemző cikkek, képes beszámolók közül választhat, és megnézheti az éremtáblázat alakulását is.

A T-Home TV új, az olimpiai közvetítésekhez kapcsolódó különleges funkciói külön díj nélkül érhetők el, azaz változatlanul cask a szolgáltatás havi díját kell kifizetni. További információk a www.t-hometv.hu honlapon olvashatók majd.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57