17 °C Budapest

Magyarországon egyedülálló interaktív szolgáltatásokkal készül az olimpiára a T-Home TV

Pénzcentrum
2008. július 17. 13:09

A T-Online T-Home TV szolgáltatása a pekingi olimpia idején Magyarországon egyedülálló, külön díj nélkül igénybe vehető új funkciókkal, többek között SMS és e-mail értesítéssel, szavazással és hírszolgáltatással bővül.

2008. augusztus 8. és 24-e között Pekingben a XXIX. Nyári Olimpiai Játékokon 28 sportág 302 versenyszámában mérik össze tudásukat a különböző nemzetek sportolói. A Föld legnagyobb sporteseményét a T-Online digitalis T-Home TV szolgáltatásának előfizetői az eddigieknél is kényelmesebben követhetik nyomon.

Sok versenyszámra magyar idő szerint munkaidőben vagy éjjel kerül majd sor, ezért a Magyar Televízió olimpiai közvetítését és összefoglalóit a "Nézd újra" menüpontban másnap éjfélig újra meg lehet majd nézni. Az adásokat a szolgáltató központilag rögzíti, azaz a versenyek az előfizető otthoni saját felvételeitől függetlenül visszanézhetők.

Akik feltétlen élőben szeretnének szurkolni kedvenc sportolóiknak, azok T-Home TV előfizetőként a www.t-hometv.hu internetes oldalon a Peking Interaktív menüpontban regisztrálva SMS-ben és e-mailben is kérhetnek értesítést a közvetítések kezdetéről. Az SMS-értesítés belföldi mobilszámra kérhető.

Újdonság a szavazás funkció is, azaz a néző a versenyek közben a T-Home TV távirányítójával egyetlen gombnyomással megjelölheti, hogy kinek szurkol, és a szavazás aktuális állását is nyomon követheti. Akiknek kevés lenne a közvetítés izgalma vagy csak kíváncsiak, mennyire tájékozottak az olimpiai játékok kapcsán, a Kvíz menüpontban 15 témakörben, témakörönként 50 kérdésre válaszolhatnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A játák során több ezer kérdésből álló adatbázisból összeállított kérdéssorok váltakoznak, így akár többször ismétlés nélkül is újra lehet próbálkozni. Aki a tévézés közben vagy a közvetítések közötti időszakban szeretne többet megtudni az olimpiáról, a Hírek rovatban folyamatosan frissülő szöveges hírek, elemző cikkek, képes beszámolók közül választhat, és megnézheti az éremtáblázat alakulását is.

A T-Home TV új, az olimpiai közvetítésekhez kapcsolódó különleges funkciói külön díj nélkül érhetők el, azaz változatlanul cask a szolgáltatás havi díját kell kifizetni. További információk a www.t-hometv.hu honlapon olvashatók majd.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm