7 °C Budapest

Dőlnek az ügyfelek az internetes tévézéshez: meglepődött a T-Online

Pénzcentrum
2007. szeptember 12. 08:30

Az év végére 10 ezer fölé emelkedhet a T-Online internetes televíziós szolgáltatásának, a T-Home TV-nek az előfizetői száma, mely jelenleg nagyságrendileg 3 ezret tesz ki. A cég ma már hetente több száz új megkeresést regisztrál - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A kereslet mostani élénkülésében annak is komoly szerepe lehet, hogy a közelmúlttól nyílt lehetőség az ADSL előfizetés nélküli csatlakozásra.

A T-Online álláspontja szerint a technológiai előny ellenére is komoly versenytársat jelent az internetes tévézéssel szemben a kábel- és a műholdas piac.

A T-Home TV jelenleg 33 városban, a vezetékes telefonnal ellátott háztartások mintegy felében érhető el, a hálózati korlátok felszámolása azonban a cég közlése szerint folyamatos.

A T-Online szakértőit meglepte, hogy az előfizetők többsége várakozásaikkal ellentétben nem a fiatal értelmiségiek közül kerül ki, hanem kifejezetten az idősebb korosztályhoz tartozik, akik ráadásul kezdettől igénybe veszik a többletszolgáltatásokat is, melyekről az alábbi cikkünkben részletesebben is beszámoltunk.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06