Hova megy a magyar nyáron? Inni...

Pénzcentrum
2008. június 10. 09:15

Az elmúlt két évhez hasonlóan az idén is Törökországot választják a legtöbben azok közül, akik külföldön szeretnének nyaralni - mondta el a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének szóvivője a Magyar Hírlapnak.

Sokan utaznak emellett Egyiptomba, az apartmanos pihenést favorizálók pedig elsősorban Észak-Görögországot választják. Horvátország és Olaszország változatlanul kedvelt, Tunézia azonban vesztett népszerűségéből.

Számos utazási iroda arra csábít az előszezonban, hogy minél előbb foglaljuk le nyári utazásunkat. A különleges ajánlatok között megtalálható a "gyerek ingyen utazik" és az "egy felnőtt egy gyerekkel ingyen utazik", esetleg a "harmadik felnőtt ingyenes" ajánlat is, ha még tavasszal kötötték le az utat.

Törökország elsősorban azért népszerű, mert annyiért lehet all inclusive nyaralni a tengerparton egy hétig, mint másutt félpanziós ellátással. A QBE Atlasz Biztosító adatai ugyanakkor rávilágítanak, hogy az all inclusive nyaralásokkal együtt járó alkoholfogyasztás a baleseti és rosszulléti statisztikákban is komolyan megmutatkozik.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?