Újabb 15 milliós kábítószerfogás...

Pénzcentrum
2008. április 11. 08:22

A tompai Vámhivatalnál jelentkezett belépésre egy macedón rendszámú autóbusz, amely Bécsbe tartott. Az utasok, valamint a sofőrök a pénzügyőr kérdésére elmondták, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal. Lebuktak!

A pénzügyőrök kockázatelemzés alapján a jármű tételes vizsgálata mellett döntöttek, amelynek során a menetirány szerinti jobb oldalon található WC melletti szemetesben, egy 2 literes üdítős dobozban csaknem 1 kg heroint találtak elrejtve.

A Vám- és Pénzügyőrség a közel 15 millió forint értékű kábítószert lefoglalta, majd ismeretlen tettes ellen, visszaélés kábítószerrel bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35