15 °C Budapest

Újságok toplistája: tarol a bulvár!

Pénzcentrum
2007. november 28. 15:00

Továbbra is a női lapokra van összességében a legnagyobb kereslet az újságárusoknál. A legolvasottabb lapokból napról napra, illetve hétről-hétre több mint egy millió darabot adnak el. A Szonda Ipsos felmérése szerint az elmúlt félévben pedig összesen több mint egymilliárd alkalommal vettünk kezünkbe újságot.

A Nemzeti Médiaanalízis azt mutatja, hogy szinte mindenki elérhető valamilyen napi, heti vagy havilappal. A felmérésben részt vevő 170 nap közül több mint egymilliárd alkalommal vettük valamelyiket a kezünkbe az elmúlt fél évben. Ezzel az olvasottság szinte nem változott a fél évvel ezelőtti adatokhoz képest. A legnagyobb lapcsoport továbbra is a női lapoké, de a tv-magazinok közül is eljut valamelyik szám minden harmadik felnőtthöz.


Bár azért nem biztos, hogy teljesen megbízhatóak a számok. A felméréshez az alanyokat egy számítógépes rendszer választotta ki. A kérdések arra irányultak, hogy az illető mikor olvasta utoljára a kérdéses lapot. Ha ez az időpont nem haladta meg az előző kiadás dátumát (vagyis heti lap esetén mondjuk két napja olvasta), akkor olvasónak minősült a felmérés alanya. Így azok, akik csak eseti jelleggel olvassák az adott újságot, minősülhetnek olvasónak, bár ez viszonylag kis százalék.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04