34 °C Budapest

Újságok toplistája: tarol a bulvár!

Pénzcentrum
2007. november 28. 15:00

Továbbra is a női lapokra van összességében a legnagyobb kereslet az újságárusoknál. A legolvasottabb lapokból napról napra, illetve hétről-hétre több mint egy millió darabot adnak el. A Szonda Ipsos felmérése szerint az elmúlt félévben pedig összesen több mint egymilliárd alkalommal vettünk kezünkbe újságot.

A Nemzeti Médiaanalízis azt mutatja, hogy szinte mindenki elérhető valamilyen napi, heti vagy havilappal. A felmérésben részt vevő 170 nap közül több mint egymilliárd alkalommal vettük valamelyiket a kezünkbe az elmúlt fél évben. Ezzel az olvasottság szinte nem változott a fél évvel ezelőtti adatokhoz képest. A legnagyobb lapcsoport továbbra is a női lapoké, de a tv-magazinok közül is eljut valamelyik szám minden harmadik felnőtthöz.


Bár azért nem biztos, hogy teljesen megbízhatóak a számok. A felméréshez az alanyokat egy számítógépes rendszer választotta ki. A kérdések arra irányultak, hogy az illető mikor olvasta utoljára a kérdéses lapot. Ha ez az időpont nem haladta meg az előző kiadás dátumát (vagyis heti lap esetén mondjuk két napja olvasta), akkor olvasónak minősült a felmérés alanya. Így azok, akik csak eseti jelleggel olvassák az adott újságot, minősülhetnek olvasónak, bár ez viszonylag kis százalék.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm