21 °C Budapest

Dupla vagy semmi: szerencsejáték az OTP-ben

Pénzcentrum
2007. november 27. 08:15

Immár szerencsejátékot is űzhet az ember az OTP Bank pénzkiadó automatáinál. Egyéves közös fejlesztés eredményeként hétfőtől az ötös, a hatos, a skandináv lottó, valamint a kenó és a joker játékok is elérhetővé váltak a hitelintézet ATM-jein keresztül - írja a Népszabadság.

A két cé, egy év alatt mintegy 100 ezer regisztrált felhasználóra és 2,5-3 milliárd forintos forgalomra számít. Csányi Sándor, az OTP első embere elmondta, hogy jelenleg a hitelintézet több mint 1900 automatája közül mintegy 1700-on lehet fogadni, ám tavaszra már a teljes hálózat képes lesz fogadni a megbízásokat. A fejlesztés költsége 30-40 millió forint volt.

A bankkártya PIN kódjának a megadása után az ATM-ek menürendszerében már a lottó, kenó alpont is olvasható. A kívánt játékok, a sorsolások vagy a mezők száma is itt választható ki. A jelenlegi fejlesztések szerint egyelőre csak gépi játékra van lehetőség, azaz a nyerőszámokat az automata ajánlja fel, s ezeket fogadhatja el vagy kérhet újakat a játékos. Somorai László, az Szrt. kommunikációs igazgatója elmondta: amennyiben a felhasználók száma és a forgalom eléri a vártat, továbbfejlesztik a rendszert, és már saját számokat is megadhat a felhasználó.

A most meghatározottak szerint egy-egy játékosnak legalább 700 forintot kell az automatáknál hagynia. Ahhoz, hogy valaki használja a rendszert, nem kell folyószámlát vezetnie az OTP Banknál, és jószerével bármely hitelintézet kártyája használható a fizetésre.
A játék regisztrációhoz kötött, amit az első alkalommal kell megtenni. Emellett a fogadónak meg kell adnia mobiltelefon számát is, Szrt. nyeremény esetén ugyanis sms-t küld. Egy-egy játék ára megegyezik a lottózókban vásárolt szelvényekével, azaz pluszköltségek nem terhelik a felhasználókat.

Az egyelőre kétséges, hogy a játékok más hitelintézet automatáin is elérhetőek lesznek-e a jövőben, mert ehhez az OTP hozzájárulására is szükség lenne.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm