4 °C Budapest

Dupla vagy semmi: szerencsejáték az OTP-ben

Pénzcentrum
2007. november 27. 08:15

Immár szerencsejátékot is űzhet az ember az OTP Bank pénzkiadó automatáinál. Egyéves közös fejlesztés eredményeként hétfőtől az ötös, a hatos, a skandináv lottó, valamint a kenó és a joker játékok is elérhetővé váltak a hitelintézet ATM-jein keresztül - írja a Népszabadság.

A két cé, egy év alatt mintegy 100 ezer regisztrált felhasználóra és 2,5-3 milliárd forintos forgalomra számít. Csányi Sándor, az OTP első embere elmondta, hogy jelenleg a hitelintézet több mint 1900 automatája közül mintegy 1700-on lehet fogadni, ám tavaszra már a teljes hálózat képes lesz fogadni a megbízásokat. A fejlesztés költsége 30-40 millió forint volt.

A bankkártya PIN kódjának a megadása után az ATM-ek menürendszerében már a lottó, kenó alpont is olvasható. A kívánt játékok, a sorsolások vagy a mezők száma is itt választható ki. A jelenlegi fejlesztések szerint egyelőre csak gépi játékra van lehetőség, azaz a nyerőszámokat az automata ajánlja fel, s ezeket fogadhatja el vagy kérhet újakat a játékos. Somorai László, az Szrt. kommunikációs igazgatója elmondta: amennyiben a felhasználók száma és a forgalom eléri a vártat, továbbfejlesztik a rendszert, és már saját számokat is megadhat a felhasználó.

A most meghatározottak szerint egy-egy játékosnak legalább 700 forintot kell az automatáknál hagynia. Ahhoz, hogy valaki használja a rendszert, nem kell folyószámlát vezetnie az OTP Banknál, és jószerével bármely hitelintézet kártyája használható a fizetésre.
A játék regisztrációhoz kötött, amit az első alkalommal kell megtenni. Emellett a fogadónak meg kell adnia mobiltelefon számát is, Szrt. nyeremény esetén ugyanis sms-t küld. Egy-egy játék ára megegyezik a lottózókban vásárolt szelvényekével, azaz pluszköltségek nem terhelik a felhasználókat.

Az egyelőre kétséges, hogy a játékok más hitelintézet automatáin is elérhetőek lesznek-e a jövőben, mert ehhez az OTP hozzájárulására is szükség lenne.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?