Mégis politikus lesz Csányiból ? - a válasz megérkezett

Pénzcentrum
2005. október 10. 09:40

Az MDF választmányi ülésén bejelentették, hogy a 2006-os választási lista első tizenkét helyének valamelyikén szerepel majd a demokrata fórum nyolc parlamenti képviselője. - írja mai számában a Népszabadság.

 
Az MDF választmányi ülésén bejelentették, hogy a 2006-os választási lista első tizenkét helyének valamelyikén szerepel majd a demokrata fórum nyolc parlamenti képviselője. – írja mai számában a Népszabadság.
 
Ez azt jelenti, hogy ha a párt átlépi az 5 százalékos küszöböt akkor a képviselők biztosan mandátumot szereznek. Ekkor azonban még négy  hely üresen marad a listán, így vagy az MDF potenciális szövetségesei, vagy országosan ismert személyiségek kaphatnak helyet a listán.
Hock Zoltán az MDF elnökhelyettese a hét végén egy telefonos műsorban nem cáfolta, igaz nem is erősítette meg, hogy a fórum listáján előkelő helyen szerepelne majd Csányi Sándor az OTP Bank elnöke.
 
Dr. Csányi Sándor az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a pénzcentrum szerkesztőségébe elküldött közleményében leírta:
„A sajtóban megjelent találgatások kapcsán immáron sokadszor és határozottan közlöm: nem lépek politikai pályára, nem vállalok politikai szerepet.”
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 26. hétfő
Anna, Anikó
30. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. július 25. 14:35