5 °C Budapest

Csányi beszáll Norbi "fitneszbizniszébe"

Pénzcentrum
2005. november 17. 09:22

Csányi Sándorral indít közös üzletet Schobert Norbert - derül ki a Figyelő legfrissebb számából. Volt üzlettársai és kritikusai nyilatkoznak Norbi üzleti módszereiről, míg a fitneszguru elmondja: fitnesz-szalon helyett gyorsétterem-láncot nyit.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Csányi Sándorral indít közös üzletet Schobert Norbert – derül ki a Figyelő legfrissebb számából. Volt üzlettársai és kritikusai nyilatkoznak Norbi üzleti módszereiről, míg a fitneszguru elmondja: fitnesz-szalon helyett gyorsétterem-láncot nyit.
Mostanában nem egyszer látni együtt Schobert Norbertet és Csányi Sándort. Összejöveteleiket nem az OTP-vezér fogyási szándéka motiválja, hanem az eddigieknél szorosabb együttműködés Norbi és a bankár élelmiszer-ipari érdekeltségei között: először színezék- és cukormentes tejtermékekkel akarnak megjelenni a polcokon, de szó van csökkentett zsírtartalmú húskészítmények piacra viteléről is – írja a Figyelő .
A lapnak nyilatkozva Schobert Norbert legalább 2 milliárd forintra taksálta a Norbi Update rendszer értékét, de a szakmai kontroll teljes megtartása nélkül nem adná el azt.
Schorbert  azon kérdésre, miszerint igaz-e az a hír, hogy Csányi Sándor OTP-vezér milliárdos összeggel szállt be az Update-bizniszbe, nem adott konkrét választ. „Erről nem akarok beszélni. Ami ebben a pillanatban publikus, az annyi, hogy tanácsadóként dolgozom Csányi Sándor élelmiszer-ipari érdekeltségeivel közösen néhány új Update-termékcsalád kifejlesztésén. Meggyőződésem: ahhoz, hogy az ember komoly célokat érjen el, komoly emberekkel kell szövetkeznie. Az OTP első embere számomra az üzleti életből vett legjobb példakép." Norbi azt is elárulta, hogy „Csányi úr minden nap a Norbi Egészségkonyhából kapja az ebédet".
(forrás: FN.hu)
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 19. szerda
Sára, Márió
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?