11 °C Budapest

Csányi beszáll Norbi "fitneszbizniszébe"

Pénzcentrum
2005. november 17. 09:22

Csányi Sándorral indít közös üzletet Schobert Norbert - derül ki a Figyelő legfrissebb számából. Volt üzlettársai és kritikusai nyilatkoznak Norbi üzleti módszereiről, míg a fitneszguru elmondja: fitnesz-szalon helyett gyorsétterem-láncot nyit.

Csányi Sándorral indít közös üzletet Schobert Norbert – derül ki a Figyelő legfrissebb számából. Volt üzlettársai és kritikusai nyilatkoznak Norbi üzleti módszereiről, míg a fitneszguru elmondja: fitnesz-szalon helyett gyorsétterem-láncot nyit.
Mostanában nem egyszer látni együtt Schobert Norbertet és Csányi Sándort. Összejöveteleiket nem az OTP-vezér fogyási szándéka motiválja, hanem az eddigieknél szorosabb együttműködés Norbi és a bankár élelmiszer-ipari érdekeltségei között: először színezék- és cukormentes tejtermékekkel akarnak megjelenni a polcokon, de szó van csökkentett zsírtartalmú húskészítmények piacra viteléről is – írja a Figyelő .
A lapnak nyilatkozva Schobert Norbert legalább 2 milliárd forintra taksálta a Norbi Update rendszer értékét, de a szakmai kontroll teljes megtartása nélkül nem adná el azt.
Schorbert  azon kérdésre, miszerint igaz-e az a hír, hogy Csányi Sándor OTP-vezér milliárdos összeggel szállt be az Update-bizniszbe, nem adott konkrét választ. „Erről nem akarok beszélni. Ami ebben a pillanatban publikus, az annyi, hogy tanácsadóként dolgozom Csányi Sándor élelmiszer-ipari érdekeltségeivel közösen néhány új Update-termékcsalád kifejlesztésén. Meggyőződésem: ahhoz, hogy az ember komoly célokat érjen el, komoly emberekkel kell szövetkeznie. Az OTP első embere számomra az üzleti életből vett legjobb példakép." Norbi azt is elárulta, hogy „Csányi úr minden nap a Norbi Egészségkonyhából kapja az ebédet".
(forrás: FN.hu)
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem