Csányi beszáll Norbi "fitneszbizniszébe"

Pénzcentrum
2005. november 17. 09:22

Csányi Sándorral indít közös üzletet Schobert Norbert - derül ki a Figyelő legfrissebb számából. Volt üzlettársai és kritikusai nyilatkoznak Norbi üzleti módszereiről, míg a fitneszguru elmondja: fitnesz-szalon helyett gyorsétterem-láncot nyit.

Csányi Sándorral indít közös üzletet Schobert Norbert – derül ki a Figyelő legfrissebb számából. Volt üzlettársai és kritikusai nyilatkoznak Norbi üzleti módszereiről, míg a fitneszguru elmondja: fitnesz-szalon helyett gyorsétterem-láncot nyit.
Mostanában nem egyszer látni együtt Schobert Norbertet és Csányi Sándort. Összejöveteleiket nem az OTP-vezér fogyási szándéka motiválja, hanem az eddigieknél szorosabb együttműködés Norbi és a bankár élelmiszer-ipari érdekeltségei között: először színezék- és cukormentes tejtermékekkel akarnak megjelenni a polcokon, de szó van csökkentett zsírtartalmú húskészítmények piacra viteléről is – írja a Figyelő .
A lapnak nyilatkozva Schobert Norbert legalább 2 milliárd forintra taksálta a Norbi Update rendszer értékét, de a szakmai kontroll teljes megtartása nélkül nem adná el azt.
Schorbert  azon kérdésre, miszerint igaz-e az a hír, hogy Csányi Sándor OTP-vezér milliárdos összeggel szállt be az Update-bizniszbe, nem adott konkrét választ. „Erről nem akarok beszélni. Ami ebben a pillanatban publikus, az annyi, hogy tanácsadóként dolgozom Csányi Sándor élelmiszer-ipari érdekeltségeivel közösen néhány új Update-termékcsalád kifejlesztésén. Meggyőződésem: ahhoz, hogy az ember komoly célokat érjen el, komoly emberekkel kell szövetkeznie. Az OTP első embere számomra az üzleti életből vett legjobb példakép." Norbi azt is elárulta, hogy „Csányi úr minden nap a Norbi Egészségkonyhából kapja az ebédet".
(forrás: FN.hu)
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?