15 °C Budapest

E-étkezési utalvány: haladunk a korral...

Pénzcentrum
2007. augusztus 13. 08:20

Az eddigi papír alapú étkezési utalványokat felváltaná 2008 januártól a kártyalapú elektronikus utalvány, ami gyakorlatilag megszüntetné a munkáltató, és az elfogadóhelyek adminisztrációs terheit - írja a Magyar Hírlap.

Jelenleg Magyarországon közel 2,5 millió ember kap étkezési hozzájárulást, ami az aktív munkavállalók több mint 60 százalékát jelenti. Az elektronikus rendszer bevezetésével az adminisztrációs terhek mellett a hamisítás kockázata és az ez által okozott anyagi károk is csökkenthetők lennének.

A Pannon Ticket Kft. 2008 januártól tervezi az elektronikus rendszer bevezetését, és ennek érdekében már zajlik annak tesztelése. Az új termék sikere azonban jelentősen függ majd az elfogadóhelyek számától, a vállalat már ennek kiépítésén is dolgozik. A vállalat reméli, hogy ezzel az újdonsággal 2008 végére 10-15 százalékos piaci részesedést érhetnek el a teljes utalványpiacon.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04