0 °C Budapest

Hallgat a kormány: nem lenne időszerű nyilvánosságra hozni?

Pénzcentrum
2007. június 29. 08:30

Amint arról korábban beszámoltunk, Magyarország számára márciusban intézett felhívást az Európai Bizottság az internetes sportfogadás ügyében, a szerencsejátékpiaci monopólium lebontása érdekében. A két hónapos válaszadási határidő ugyan lejárt, máig nem lehet azonban tudni, milyen álláspont született a magyar kormány részéről - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Pénzügyminisztérium az Európai Bizottságnak szóló magyar választ az eljárás jelenlegi szakaszában nem tartja időszerűnek nyilvánosságra hozni.

Időközben az EB szerdai ülésén újabb tagállamokat vett célba: ezúttal Franciaország mellett Görögországot és Svédországot szólították fel a monopóliumok felszámolására. A Bwin üdvözölte a döntést, hiszen tavaly szeptemberben a cég két ügyvezetőjét is letartóztatták Franciaországban illegális játékszervezés miatt.

A Sportingbet magyarországi vezetője a lapnak elmondta, hogy hazánk igazi pókernagyhatalomnak számít, a terjeszkedést azonban jelentősen lassítja, hogy a 2005. novemberi törvény értelmében nem engedélyezett a külföldi szolgáltatók reklámozása. Mint tudjuk, ez azért nem valósul meg maradéktalanul...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 24. 16:06