31 °C Budapest

Rászakadt az égbolt a Szerencsejáték Zrt-re: erre nem számítottak...

Pénzcentrum
2007. június 26. 08:30

Amint arról korábban beszámoltunk, a Szerencsejáték Zrt. pályázatot írt ki internetes szerencsejátékok fejlesztésére és informatikai rendszerére. Összesen 13 cég adta le pályázatát, melyek között kifejezetten nagy, nemzetközi társaság is megtalálható - írja a Népszabadság.

A benyújtott anyagok csaknem fele a vártnál jóval részletesebb és a reméltnél több játék megvalósítására tesz ajánlatot.

Az állami cég kommunikációs igazgatója a lapnak elmondta, hogy a nagy terjedelmű anyagok miatt a reméltnél is komolyabb elemzéseket, vizsgálatokat kell lefolytatni, így a tervek szerint csak július 2-ára áll össze egy szűkített lista a legjobb pályázókról.

Amennyiben minden kedvezően halad, ezt követően egy hónappal már eredményt is hirdethetnek. (Megjegyezzük, hogy az eredeti pályázati kiírás értelmében kedvező esetben már tegnap meglehetett volna a nyertes.)


Az ajánlat tartalmát illetően annyit lehet tudni, hogy szerepelnie kell benne egy ún. totalizatőri és egy bukméker típusú játéknak. Előbbire jó példa a póker, ahol a játékosok befizetései képezik a nyereményalapot, utóbbi esetében pedig egy konkrét eseményre egy meghatározott nyereményszorzó alapján fix összeget fizetnek, ilyen a sportfogadás.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 22. kedd
Paulina
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?