A szerelem ára igen magas...

Pénzcentrum
2007. június 29. 15:00

Ugyan mindenki tudja, hogy a szeretet nem lehet megvásárolni, ennek a MoneyExpert összeállítása szerint a britek évente 744 fontot (vagyis mintegy 274 ezer forintot) költenek szerelmükre.

A MoneyExpert szerint tehát havonta 62 fonttal (mintegy 23 ezer forinttal) könnyítünk pénztárcánkon különböző ajándékokra. Sean Gardner a MoneyExpert vezérigazgatója szerint egyre többet költünk Valentin-nap, Karácsony, évfordulók, születésnapok és egyéb alkalmakkor ajándékokra.

A felmérés szerint egyébként a férfiak többet költenek párjukra (havonta 71 fontot), mint a hölgyek (havonta 51 fontot). Sőt az erősebb nem tagjai közül majdnem félmillióan több mint 500 fontot költenek kedvesükre havonta.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35