Nincs több duma? - családi naptárprogram

Pénzcentrum
2007. április 4. 15:00

A családi események, a bevásárlólista nyilvántartásának úgy látszik, kifejezetten elavult formájává vált a falinaptár, vagy a cetli. Mostantól egyszerűen, gyorsan, hatékonyan hangolhatjuk össze a család különböző tagjainak programjait, s garantáltan nem hagyjuk el a bevásárlólistát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Egyre több gyártó próbálkozik speciális, konyhára teremtett számítógépek elkészítésével, de egyelőre kevés sikerrel, hiszen ezek általában drágák, túl nagyok, sőt akad olyan is, amely alkalmazása nem könnyű feladat.

Ennek megkerülésére nyílik lehetőség az interneten, illetve saját számítógépeinken keresztül. A Cozi Central ugyanis az angolul tudóknak kínál ingyenes szoftvert, melynek segítségével nem csupán a különböző eseményeket, találkozókat tarthatjuk számon, hanem a családtagok üzeneteket küldhetnek egymásnak, illetve feladatlistát is összeállíthatnak.

A program használata ráadásul nem helyhez kötött, ugyanis a programhoz webes felületen keresztül is hozzá lehet férni. A program automatikusan szinkronizál a Microsoft Outlook programmal, így könnyen szemmel tarthatjuk a munka-feladatainkat is.

A szoftver képes sms-t, és e-mailt is küldeni, azonban egyelőre ezekre nem lehet válaszolni, a Cozi nem képes üzenetek fogadására. Akkor sincs ok az aggodalomra, ha elfelejtettük, mit is kell vásárolni, ugyanis elég betárcsázni egy, a programban regisztrált telefonszámról, s megkaphatjuk a listát. Ugyanakkor a hazai lelkesedést némileg lehűtheti, hogy a programot egyelőre az Egyesült Államokban, illetve Kanadában lakó családoknak tervezték - így nálunk a telefonos funkciók nem használhatóak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06