3 °C Budapest

Nincs több duma? - családi naptárprogram

Pénzcentrum
2007. április 4. 15:00

A családi események, a bevásárlólista nyilvántartásának úgy látszik, kifejezetten elavult formájává vált a falinaptár, vagy a cetli. Mostantól egyszerűen, gyorsan, hatékonyan hangolhatjuk össze a család különböző tagjainak programjait, s garantáltan nem hagyjuk el a bevásárlólistát.

Egyre több gyártó próbálkozik speciális, konyhára teremtett számítógépek elkészítésével, de egyelőre kevés sikerrel, hiszen ezek általában drágák, túl nagyok, sőt akad olyan is, amely alkalmazása nem könnyű feladat.

Ennek megkerülésére nyílik lehetőség az interneten, illetve saját számítógépeinken keresztül. A Cozi Central ugyanis az angolul tudóknak kínál ingyenes szoftvert, melynek segítségével nem csupán a különböző eseményeket, találkozókat tarthatjuk számon, hanem a családtagok üzeneteket küldhetnek egymásnak, illetve feladatlistát is összeállíthatnak.

A program használata ráadásul nem helyhez kötött, ugyanis a programhoz webes felületen keresztül is hozzá lehet férni. A program automatikusan szinkronizál a Microsoft Outlook programmal, így könnyen szemmel tarthatjuk a munka-feladatainkat is.

A szoftver képes sms-t, és e-mailt is küldeni, azonban egyelőre ezekre nem lehet válaszolni, a Cozi nem képes üzenetek fogadására. Akkor sincs ok az aggodalomra, ha elfelejtettük, mit is kell vásárolni, ugyanis elég betárcsázni egy, a programban regisztrált telefonszámról, s megkaphatjuk a listát. Ugyanakkor a hazai lelkesedést némileg lehűtheti, hogy a programot egyelőre az Egyesült Államokban, illetve Kanadában lakó családoknak tervezték - így nálunk a telefonos funkciók nem használhatóak.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?