4 °C Budapest

A Sony is beszáll a virtuális világok harcába!

Pénzcentrum
2007. március 12. 06:50

A Sony is szeretne profitálni a közösségi oldalak és virtuális világok népszerűségéből, ugyanis elindítja saját virtuális univerzumát, amely a Home, vagyis Otthon nevet viseli majd.

Ez a 3-D-s játék a Playstation 3 használóit köti majd össze az interneten keresztül. Ezt a világot a játékosok saját maguk építik fel, s a felhasználók el is készíthetik saját karaktereiket. Sőt ruházatot, bútort, játékokat is vásárolhatnak, s a játékos kedvű cyber-szereplők még virtuális lakásaikban videojátékot is játszhatnak, a filmek, zenék nézéséről, hallgatásáról nem is beszélve.

Akinek déja-vu érzése támad, az nem téved, a játék meglehetősen hasonlít a már működő Second Life nevű internetes élet-szimulátorra, amelynek jelenleg mintegy 4,5 millió lakója van. Amiben a Sony játéka különbözni fog a Linden Lab-étől, hogy a Home-ban jóval több és változatosabb videójáték közül választhatnak a bentlakók.

A béta-verzió a tervek szerint áprilisban jelenik majd meg, a hivatalos, végleges verzió pedig ősszel lesz majd letölthető ingyenesen a PlayStation online áruházából. A Sony egy másik virtuális világa a PlayStation felhasználók számára, a LittleBigPlanet (KicsiNagyBolygó), jövő év elején debütál majd.

Készíts karácsonyi filmet Molnár Piroskával és Vilmányi Benettel! (x)

A legtöbb filmrajongó arról álmodik, hogy egyszer majd maga is részt vesz egy film megalkotásában – eljött az ő idejük.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 10. szombat
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?