17 °C Budapest

Nemsokára Európában a PS3 - kellemetlen meglepetés vár a vásárlókra?

Pénzcentrum
2007. március 1. 16:00

Márciusban várhatóan már Európában is kapható lesz a Sony régi-új üdvöskéje a PlayStation3. A digitális eszköz azonban nem teljes valójában érkezik meg majd kontinensünk boltjaiba, az amerikai és japán vásárlóknak eladott PS3-mal szemben, az európai változatból kihagyják majd azt a motort, amely a PS2-re készített játékok lejátszhatóságát biztosítja.

A PlayStation3 európai változatánál ugyanis a Sony szoftveres úton szeretné biztosítani a régi szoftverek kompatibilitását. A folyamat így persze hosszabb, mint a chipes megoldás esetében, a Sony nyilatkozata szerint azonban ez a megoldás jelentősen csökkentheti a PS3 gyártási költségeit.

A frissítések a PlayStation Network-ön keresztül lesznek elérhetőek, és a vállalat szakértője szerint várhatóan körülbelül 1000 program futtatását tudják majd ilyen módon biztosítani. A módszer hátrányát az jelenti az folyamat időigényességén kívül az jelenti, hogy a frissítések eléréséhez Internetkapcsolatra van szükség.

A Sonyt már korábban is rengeteg vád érte a március 23-án piacra kerülő PlayStation3 inkompatibilitásával és rendkívül magas árával kapcsolatban, a gyártók ennek ellenére bizakodnak a termék európai piacokon való sikerességében.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?