Megduplázódtak az ingatlanárak - itt kell lakást "építeni"

Pénzcentrum
2007. március 9. 16:00

Megjelent az első ingatlanberuházó vállalat a Second Life életében, melynek ingatlanpiacát mindeddig a portált működtető Linden Lab uralta. Az olasz Gabetti Property Solutions a legjobbkor érkezett a hatalmas kielégítetlen vásárlótömeget magáévá tudó piacra, hogy nevét megismertesse a világ minden táján.

A 4 millió regisztrált felhasználóval rendelkező Second Life fantasztikus lehetőséget és egyben kihívást is jelent a vállalat számára, nyilatkozták a vállalat vezetői, akik a játék egyedi gazdasággal és valutával rendelkező világán keresztül szeretnének minél nagyobb ismertségre szert tenni.

Az új szolgáltató egyébiránt a legjobbkor érkezett, hiszen a Second Life ingatlanpiacán rendkívül nagy forgalmat bonyolítanak le az utóbbi időszakban, az árak a november és január közötti időszakban megduplázódtak, s a rengeteg megrendelésnek már nem tud időben eleget tenni a Linden Lab.

A Gabetti 100 000 eurót (131 700 dollár) fektetett be a Second Life-ban való részvételben, amely 5 állandó otthon dolgozó ügynök fizetését is tartalmazza. A pillanatnyilag 271 Linden dollárt kell adnunk minden amerikai dollárért.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?