16 °C Budapest

Megduplázódtak az ingatlanárak - itt kell lakást "építeni"

Pénzcentrum
2007. március 9. 16:00

Megjelent az első ingatlanberuházó vállalat a Second Life életében, melynek ingatlanpiacát mindeddig a portált működtető Linden Lab uralta. Az olasz Gabetti Property Solutions a legjobbkor érkezett a hatalmas kielégítetlen vásárlótömeget magáévá tudó piacra, hogy nevét megismertesse a világ minden táján.

A 4 millió regisztrált felhasználóval rendelkező Second Life fantasztikus lehetőséget és egyben kihívást is jelent a vállalat számára, nyilatkozták a vállalat vezetői, akik a játék egyedi gazdasággal és valutával rendelkező világán keresztül szeretnének minél nagyobb ismertségre szert tenni.

Az új szolgáltató egyébiránt a legjobbkor érkezett, hiszen a Second Life ingatlanpiacán rendkívül nagy forgalmat bonyolítanak le az utóbbi időszakban, az árak a november és január közötti időszakban megduplázódtak, s a rengeteg megrendelésnek már nem tud időben eleget tenni a Linden Lab.

A Gabetti 100 000 eurót (131 700 dollár) fektetett be a Second Life-ban való részvételben, amely 5 állandó otthon dolgozó ügynök fizetését is tartalmazza. A pillanatnyilag 271 Linden dollárt kell adnunk minden amerikai dollárért.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?