5 °C Budapest

Landolt a légitársaságok feketelistája!

Pénzcentrum
2007. március 5. 10:00

A német JACDEC által készített felmérés alapján biztonsági szempontból kétségesnek tekinthető az orosz nemzeti légitársaság, az Aeroflot.

Ebbe a kategóriába az Aerofloton kívül bekerült két amerikai légitársaság, a US Airways, s az American Airlines is, valamint Philippine Airlines és a Korean Air. Ezen társaságok gépei közül 1973 óta több mint 10 zuhant le.

A felmérés egyébként a világ 50 legnagyobb légitársaságát ölelte fel, készítői speciális módszerek alapján rangsorolták a társaságokat, figyelembe vették az elszenvedett légi katasztrófák számát, az átlagos utasforgalmat, és azt is, hogy az egyes társaságok mióta vannak jelen a piacon.

Ami bíztató, hogy a világon összesen 22 olyan légitársaság működik, melyeknek még sosem zuhant le repülőgépük. A legbiztonságosabb társaságok között található a világ 2 igencsak idős légitársasága, a Finnair (1993 óta műküdik), és az ausztrál Quantas (alapítva 1992-ben).

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?