6 °C Budapest

Luxus a levegőben - mindent megkaphatsz, ha megfizeted

Pénzcentrum
2007. január 2. 09:06

A fokozódó érdeklődés miatt bővíteni szeretné a Privat Jet szolgáltatása keretében elérhető úti célok kínálatát és az erre a célra rendelkezésre álló gépparkját a Lufthansa, amely 2005 márciusa óta biztosítja az üzletemberek számára, hogy idejüket utazás közben is maximálisan ki tudják használni.

Az utasok már több mint 1000 európai célállomásról bármikor elérhetik a frankfurti vagy müncheni repülőteret, ahonnan a légitársaság First Class vagy Business Class osztályát folytathatják utjukat a világ bármely pontjára. Európán belül pedig közvetlen "point-to-point" módon is bérelhetnek magángépeket.

Átszállásnál a frankfurti repülőtéren limuzin várja az utasokat, akik a leszállás és felszállás közötti időt, gyorsított vám és útlevél-ellenőrzés után a 2004 decemberében átadott exkluzív First Class terminál teljesen felszerelt irodáiban tölthetik el.

A Magyarországon 5 repülőtérről elérhető szolgáltatás viteldíja távolságtól függően 5300 eurótól (körülbelül 1,4 millió forinttól) 87400 euróig (22 millió forintig) terjed, ezért az általában 6-10 fő utaztatására alkalmas gépeken olyan szolgáltatásban részesülnek az utasok, amilyet a Lufthansa első osztályán megszokhattak.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?