Luxus a levegőben - mindent megkaphatsz, ha megfizeted

Pénzcentrum
2007. január 2. 09:06

A fokozódó érdeklődés miatt bővíteni szeretné a Privat Jet szolgáltatása keretében elérhető úti célok kínálatát és az erre a célra rendelkezésre álló gépparkját a Lufthansa, amely 2005 márciusa óta biztosítja az üzletemberek számára, hogy idejüket utazás közben is maximálisan ki tudják használni.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az utasok már több mint 1000 európai célállomásról bármikor elérhetik a frankfurti vagy müncheni repülőteret, ahonnan a légitársaság First Class vagy Business Class osztályát folytathatják utjukat a világ bármely pontjára. Európán belül pedig közvetlen "point-to-point" módon is bérelhetnek magángépeket.

Átszállásnál a frankfurti repülőtéren limuzin várja az utasokat, akik a leszállás és felszállás közötti időt, gyorsított vám és útlevél-ellenőrzés után a 2004 decemberében átadott exkluzív First Class terminál teljesen felszerelt irodáiban tölthetik el.

A Magyarországon 5 repülőtérről elérhető szolgáltatás viteldíja távolságtól függően 5300 eurótól (körülbelül 1,4 millió forinttól) 87400 euróig (22 millió forintig) terjed, ezért az általában 6-10 fő utaztatására alkalmas gépeken olyan szolgáltatásban részesülnek az utasok, amilyet a Lufthansa első osztályán megszokhattak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 26. 17:09