Olcsóbb lesz az olimpia!

Pénzcentrum
2007. február 19. 08:56

Az előző olimpiákhoz képest legalábbis olcsóbbak a 2008-as Nyári Olimpiai belépőjegyek, melyek 58 százaléka 12,5 dollár alatt találhat majd gazdára - adja hírül az MTI.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az olcsóság egyik oka, hogy Peking szeretné, ha minél több kínai látogatna ki az eseményekre. A szervezőbizottság reményei szerint a 9,5 millió kiadott jegyből 50% országon belül talál majd gazdát, 14%-ot pedig a kínai diákok számára tartanak fenn.

Változtatás Athénhez képest, hogy a versenyek nincsenek kategóriákra osztva, így nem csak csomagban vásárolhatók majd jegyek. A közvetlen jegyvételre a pekingi szervezőktől azonban nincs lehetőség, az olimpia ideje alatt a helyszínen csak korlátozott számban lehet belépőkhöz jutni.

Magyarországon kizárólag a Pegazus Sport Tours Kft.-nél lehet jegyet venni, már várják az előzetes jegyigényeket, ugyanis heteken belül megérkezik a Pekingi Olimpiai Szervező Bizottságának konkrét jegylistája, amely alapján 1 hónapon belül le kell adni az előzetes jegyigényeket.

Akár már 1000 Ft-ért jegyhez lehet jutni a kajak-kenu selejtezőkre, a legdrágább jegy pedig a kosárlabda döntőre szól, s 31 200 Ft-ba kerül.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?