5 °C Budapest

Olcsóbb lesz az olimpia!

Pénzcentrum
2007. február 19. 08:56

Az előző olimpiákhoz képest legalábbis olcsóbbak a 2008-as Nyári Olimpiai belépőjegyek, melyek 58 százaléka 12,5 dollár alatt találhat majd gazdára - adja hírül az MTI.

Az olcsóság egyik oka, hogy Peking szeretné, ha minél több kínai látogatna ki az eseményekre. A szervezőbizottság reményei szerint a 9,5 millió kiadott jegyből 50% országon belül talál majd gazdát, 14%-ot pedig a kínai diákok számára tartanak fenn.

Változtatás Athénhez képest, hogy a versenyek nincsenek kategóriákra osztva, így nem csak csomagban vásárolhatók majd jegyek. A közvetlen jegyvételre a pekingi szervezőktől azonban nincs lehetőség, az olimpia ideje alatt a helyszínen csak korlátozott számban lehet belépőkhöz jutni.

Magyarországon kizárólag a Pegazus Sport Tours Kft.-nél lehet jegyet venni, már várják az előzetes jegyigényeket, ugyanis heteken belül megérkezik a Pekingi Olimpiai Szervező Bizottságának konkrét jegylistája, amely alapján 1 hónapon belül le kell adni az előzetes jegyigényeket.

Akár már 1000 Ft-ért jegyhez lehet jutni a kajak-kenu selejtezőkre, a legdrágább jegy pedig a kosárlabda döntőre szól, s 31 200 Ft-ba kerül.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?