15 °C Budapest

Milliókat áldoznak sportra: kinek éri ez meg?

Pénzcentrum
2007. január 10. 10:15

A magyar sportvilág elkötelezett támogatói közé sorakozik fel egyre több kereskedelmi bank és biztosító társaság is, akik anyagi hozzájárulásokkal is hozzásegítik az élsportolókat a minél ideálisabb edzési körülmények megteremtéséhez és ezzel egy a sikerek eléréséhez - írja a Napi.

Az Uniqa Biztosító vezérigazgatója, Otthmar Michl elégedetten nyilatkozott a 2006-ban elért, éves átlagban 45 százalékos támogatott névismertséggel, ami jelentős mértékben a sportszponzorációnak köszönhető. Az Uniqa kiemelten támogatja a magyar vízilabda, kézilabda, röplabda valamint a ralisportot.

A K&H Bank fontos feladatának tekinti, hogy a megtermelt profitjából értékes, az emberek szívéhez közel álló célokat is támogassanak - mondta el Horváth Magyary Nóra ügyvezető igazgatótól. A bank 2002 óta a magyar olimpiai csapat arany fokozatú támogatója, 2006 óta pedig a magyar paralimpiai csapat gyémántfokozatú támogatójaként a magyar csapat bankja is. Emellett külön pénzösszegeket különít el félévente két olimpiai és paralimpiai sportoló támogatására, az első díjkiosztóra idén januárban kerül majd sor.

A Budapest Bank sportszponzorációs elkötelezettségének alapja a partnerekkel való hosszú távú kapcsolat - válaszolta Cs. Tóth Marianna pr-vezető. A Budapest Bank ezért az egyes eseményekhez kapcsolható szponzoráció helyett 2005 óta támogatja a Ferencváros női kézilabda csapatának és a férfi kézilabdaligának.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?