20 °C Budapest

OTP-BOM hitelkártya a hazai rendezésű olimpiáért

Pénzcentrum
2006. október 5. 14:58

2006. október 5-től az OTP Bank Nyrt. a BOM alapító tagjaként az OTP-BOM hitelkártya bevezetésével, új formában támogatja az olimpiai játékok Magyarországra hozatalát.

Az OTP-BOM Visa hitelkártyán a többszörös világ- és olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás testesíti meg azt a küzdőszellemet és kitartást, mely a magyarországi olimpia elnyeréséhez vezető hosszú utat szimbolizálja, s melyhez mindenki hozzájárulhat a most bemutatott OTP-BOM hitelkártya igénylése révén.

"Játékosként kétszer nyertem olimpiát, 2016-ban megpróbálhatnám akár szövetségi kapitányként is. Ezért fontosnak tartok minden olyan kezdeményezést, amely hosszú távon a magyar sportot és a hazai olimpia ügyét támogatja " - mondta Kásás Tamás.

A BOM fő feladatának tekinti, hogy a döntéshozókat és a közvéleményt megismertesse egy budapesti rendezésű olimpia előnyeivel, hatásaival és kockázataival, ez ugyanis fontos a felelős elhatározás meghozatalához. A BOM arra vállalkozott, hogy népszerűsítse az olimpia ügyét, annak érdekében, hogy Budapest pályázatot nyújtson be az olimpiai játékok megrendezésére. A civil szervezet 2006 júniusában egy konferencián a magyar gazdasági és kulturális élet prominens személyiségeivel együtt már ismertette az olimpia gazdasági és társadalmi hatásait, valamint bemutatta Holger Preuss professzor Az olimpiai játékok gazdasági háttere című könyvét.

Nyúl Sándor, a BOM alelnöke és a TriGránit Fejlesztési Zrt. operatív vezérigazgatója: "A 2005. novemberében több mint 100 magánszemély és 15 hazai nagyvállalat által létrehozott BOM civil szervezethez az elmúlt időszakban 10 anyagi támogató és közel 70 média és szakmai támogató, 20 sportszakmai szervezet és közel 2000 pártoló tag csatlakozott. A Szonda Ipsos 2006. májusában készült felmérése szerint már a magyar lakosság 76%-a támogatja a nyári olimpiai és paralimpiai játékok Magyarországra hozatalát. Most az OTP-BOM hitelkártya, mint új támogatási forma tovább erősítheti a BOM, és ezáltal a budapesti olimpia támogatottságát."

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nyúl Sándor és Lantos Csaba, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese egyetértett abban, hogy Magyarország számára egy hazai rendezésű olimpia hozzájárulhatna a főváros, az ország és a régió anyagi és kulturális fejlődéséhez. Az OTP-BOM hitelkártya bevezetése is ezt a hosszú távú nemes célt szolgálja.

NEKED AJÁNLJUK
Meghalt Magyarország második leggazdagabb embere

Legendás magyar üzletembertől búcsúzik az ország. Demján Sándor, 2018. március 26-án, hétfőn, életének 75. évében hunyt el. A Forbes magazin tavalyi összeállítása szerint 192 milliárdos...

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?