34 °C Budapest

OTP-BOM hitelkártya a hazai rendezésű olimpiáért

Pénzcentrum
2006. október 5. 14:58

2006. október 5-től az OTP Bank Nyrt. a BOM alapító tagjaként az OTP-BOM hitelkártya bevezetésével, új formában támogatja az olimpiai játékok Magyarországra hozatalát.

Az OTP-BOM Visa hitelkártyán a többszörös világ- és olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás testesíti meg azt a küzdőszellemet és kitartást, mely a magyarországi olimpia elnyeréséhez vezető hosszú utat szimbolizálja, s melyhez mindenki hozzájárulhat a most bemutatott OTP-BOM hitelkártya igénylése révén.

"Játékosként kétszer nyertem olimpiát, 2016-ban megpróbálhatnám akár szövetségi kapitányként is. Ezért fontosnak tartok minden olyan kezdeményezést, amely hosszú távon a magyar sportot és a hazai olimpia ügyét támogatja " - mondta Kásás Tamás.

A BOM fő feladatának tekinti, hogy a döntéshozókat és a közvéleményt megismertesse egy budapesti rendezésű olimpia előnyeivel, hatásaival és kockázataival, ez ugyanis fontos a felelős elhatározás meghozatalához. A BOM arra vállalkozott, hogy népszerűsítse az olimpia ügyét, annak érdekében, hogy Budapest pályázatot nyújtson be az olimpiai játékok megrendezésére. A civil szervezet 2006 júniusában egy konferencián a magyar gazdasági és kulturális élet prominens személyiségeivel együtt már ismertette az olimpia gazdasági és társadalmi hatásait, valamint bemutatta Holger Preuss professzor Az olimpiai játékok gazdasági háttere című könyvét.

Nyúl Sándor, a BOM alelnöke és a TriGránit Fejlesztési Zrt. operatív vezérigazgatója: "A 2005. novemberében több mint 100 magánszemély és 15 hazai nagyvállalat által létrehozott BOM civil szervezethez az elmúlt időszakban 10 anyagi támogató és közel 70 média és szakmai támogató, 20 sportszakmai szervezet és közel 2000 pártoló tag csatlakozott. A Szonda Ipsos 2006. májusában készült felmérése szerint már a magyar lakosság 76%-a támogatja a nyári olimpiai és paralimpiai játékok Magyarországra hozatalát. Most az OTP-BOM hitelkártya, mint új támogatási forma tovább erősítheti a BOM, és ezáltal a budapesti olimpia támogatottságát."

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nyúl Sándor és Lantos Csaba, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese egyetértett abban, hogy Magyarország számára egy hazai rendezésű olimpia hozzájárulhatna a főváros, az ország és a régió anyagi és kulturális fejlődéséhez. Az OTP-BOM hitelkártya bevezetése is ezt a hosszú távú nemes célt szolgálja.

NEKED AJÁNLJUK
Meghalt Magyarország második leggazdagabb embere

Legendás magyar üzletembertől búcsúzik az ország. Demján Sándor, 2018. március 26-án, hétfőn, életének 75. évében hunyt el. A Forbes magazin tavalyi összeállítása szerint 192 milliárdos...

PC BLOGGER & PODCASTER
MNB Intézet  |  2022. június 28. 10:22
Despite a broad consensus on phasing out fossil fuels, some people still hesitate about the actual e...
MEDIA1  |  2022. június 28. 08:19
A Media1 több érdekességet is megtudott az HBO Maxra készülő és a Magyarországon eddig ismertektől m...
Holdblog  |  2022. június 28. 05:00
A HOLDBLOG olvasói mostanában több kérdést is feltettek nekünk az inflációs helyzettel, a magyar gaz...
Kiszámoló  |  2022. június 27. 13:56
Ezt is elértük, ma már 404,7 forintot kellett adni egy euróért. Ezek után izgatottan várjuk, hogy ho...
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 28. 11:04
Pénzcentrum  |  2022. június 28. 10:52