16 °C Budapest

OTP-BOM hitelkártya a hazai rendezésű olimpiáért

Pénzcentrum
2006. október 5. 14:58

2006. október 5-től az OTP Bank Nyrt. a BOM alapító tagjaként az OTP-BOM hitelkártya bevezetésével, új formában támogatja az olimpiai játékok Magyarországra hozatalát.

Az OTP-BOM Visa hitelkártyán a többszörös világ- és olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás testesíti meg azt a küzdőszellemet és kitartást, mely a magyarországi olimpia elnyeréséhez vezető hosszú utat szimbolizálja, s melyhez mindenki hozzájárulhat a most bemutatott OTP-BOM hitelkártya igénylése révén.

"Játékosként kétszer nyertem olimpiát, 2016-ban megpróbálhatnám akár szövetségi kapitányként is. Ezért fontosnak tartok minden olyan kezdeményezést, amely hosszú távon a magyar sportot és a hazai olimpia ügyét támogatja " - mondta Kásás Tamás.

A BOM fő feladatának tekinti, hogy a döntéshozókat és a közvéleményt megismertesse egy budapesti rendezésű olimpia előnyeivel, hatásaival és kockázataival, ez ugyanis fontos a felelős elhatározás meghozatalához. A BOM arra vállalkozott, hogy népszerűsítse az olimpia ügyét, annak érdekében, hogy Budapest pályázatot nyújtson be az olimpiai játékok megrendezésére. A civil szervezet 2006 júniusában egy konferencián a magyar gazdasági és kulturális élet prominens személyiségeivel együtt már ismertette az olimpia gazdasági és társadalmi hatásait, valamint bemutatta Holger Preuss professzor Az olimpiai játékok gazdasági háttere című könyvét.

Nyúl Sándor, a BOM alelnöke és a TriGránit Fejlesztési Zrt. operatív vezérigazgatója: "A 2005. novemberében több mint 100 magánszemély és 15 hazai nagyvállalat által létrehozott BOM civil szervezethez az elmúlt időszakban 10 anyagi támogató és közel 70 média és szakmai támogató, 20 sportszakmai szervezet és közel 2000 pártoló tag csatlakozott. A Szonda Ipsos 2006. májusában készült felmérése szerint már a magyar lakosság 76%-a támogatja a nyári olimpiai és paralimpiai játékok Magyarországra hozatalát. Most az OTP-BOM hitelkártya, mint új támogatási forma tovább erősítheti a BOM, és ezáltal a budapesti olimpia támogatottságát."

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nyúl Sándor és Lantos Csaba, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese egyetértett abban, hogy Magyarország számára egy hazai rendezésű olimpia hozzájárulhatna a főváros, az ország és a régió anyagi és kulturális fejlődéséhez. Az OTP-BOM hitelkártya bevezetése is ezt a hosszú távú nemes célt szolgálja.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. március 29. 09:26
A lista győztese ugyanaz maradt, mint hosszú évek óta, de a dobogón így is változás történt. Politik...
Holdblog  |  2024. március 29. 06:22
HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges...
Kasza Elliott-tal  |  2024. március 28. 19:32
Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen...
Bankmonitor  |  2024. március 28. 11:47
A CSOK Plusznál – ahogy azt a korábbi lakástámogatási elemeknél már megszokhattuk – szám...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem