27 °C Budapest

A legjobb védekezés a támadás

Pénzcentrum
2007. február 1. 06:50

Ezt a tanácsot egy 16 éves amerikai tinédzser megfogadta, ugyanis beperelte az őt kalózkodással vádló lemeztársaságokat.

Robert Santangelo, aki még csupán 11 éves volt, mikor az állítólagos kalóz-tett megtörtént, tagadja, hogy valaha is illegálisan zenét terjesztett volna, s véleménye szerint nem is lehet bizonyítani azt, hogy megtette volna.

Nem csupán a 16 éves fiút, hanem édesanyját, és nővérét is beperelték a kiadók. Az anya ellen ejtették a vádat, azonban a 20 éves Michelle-t 30 750 dolláros pénzbüntetéssel sújtották. Robert viszont ellentámadásba lendült, miközben ügyvédjével 32 védelmi pontra támaszkodnak, viszontkeresetet nyújtottak be.

A vádak között szerepel Robert jó hírének rombolása, az iskolától való figyelemelvonás. A legfontosabb kitétel szerint a fiú összejátszással vádolja a lemeztársaságokat, akik szerinte csalással és zsarolással a kezükben tartják az amerikai bíróságokat.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?