Újabb botrányos reklám!

Pénzcentrum
2006. szeptember 26. 05:30

Újabb, a muszlimokat sértő rádióreklám tervezete került napvilágra az ohio-i Colombusban. A reklámban a Dennis Mitsubishi kereskedés hirdet dzsihádot az amerikai autó piac ellen, a kampány keretében a képviselők burkaszbnak öltöznének és a gyerekeknek is gumi kardokat osztogatnának.

Természetesen az amerikai muszlimok egyesülete tiltakozik az általuk felháborítónak ítélt reklámszöveg ellen, amelyhez néhány rádió is csatlakozott abban a reményben, hogy a visszautasítás észhez téríti a kereskedés vezetőit. A Dennis Mitsubishi alkalmazottai nevüket nem vállalva elmondták a sajtónak, hogy a hirdetés belső használatra készült, azonban azt, hogy ezt valóban így van, vagy csupán mentik, ami még menthető nem lehet tudni.

A Tokyo-i székhelyű Mitsubishi mindezidáig nem kommentálta a sajnálatos eseményt. Az amerikai muszlimok egyesületének vezetője pedig saját bevallása szerint a legszívesebben felajánlotta volna a pórul járt kereskedés vezetőjének, hogy "befizeti" egy kulturális érzékenységet fejlesztő tréningre.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22