Újabb botrányos reklám!

Pénzcentrum
2006. szeptember 26. 05:30

Újabb, a muszlimokat sértő rádióreklám tervezete került napvilágra az ohio-i Colombusban. A reklámban a Dennis Mitsubishi kereskedés hirdet dzsihádot az amerikai autó piac ellen, a kampány keretében a képviselők burkaszbnak öltöznének és a gyerekeknek is gumi kardokat osztogatnának.

Természetesen az amerikai muszlimok egyesülete tiltakozik az általuk felháborítónak ítélt reklámszöveg ellen, amelyhez néhány rádió is csatlakozott abban a reményben, hogy a visszautasítás észhez téríti a kereskedés vezetőit. A Dennis Mitsubishi alkalmazottai nevüket nem vállalva elmondták a sajtónak, hogy a hirdetés belső használatra készült, azonban azt, hogy ezt valóban így van, vagy csupán mentik, ami még menthető nem lehet tudni.

A Tokyo-i székhelyű Mitsubishi mindezidáig nem kommentálta a sajnálatos eseményt. Az amerikai muszlimok egyesületének vezetője pedig saját bevallása szerint a legszívesebben felajánlotta volna a pórul járt kereskedés vezetőjének, hogy "befizeti" egy kulturális érzékenységet fejlesztő tréningre.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?