Olcsó strandok luxuskivitelben

Pénzcentrum
2006. július 6. 16:00

A nagy melegben mindenki vízpart közelébe vágyakozik, így aki csak teheti strandon tölti az idejét. A következőkben egy táblázat segítségével szeretnénk megmutatni a strandok kínálta belépő díjakat, illetve kiegészíteni néhány szórakozási lehetőséggel is.Ami elsőre figyelemfelkeltőnek számít az a révfülöpi (Veszprém megye) és a füzesgyarmati (Békés megye) alacsony árak. Elsőre biztosan azt gondolod, hogy ez bizonyára a minőségén is meglátszik. Ebben a két esetben ez nem így van ugyanis a révfülöpi Szigeti és a császtai strandok (áraik teljesen megegyeznek) könnyen megközelíthetőek (például a Szigeti strand 400 m-re van a vasútállomástól), különböző sportolási lehetőségeket kínál, mint például röplabda, vízisport ezeken kívül játszótér, csúszda és kiépített parkoló is vár.

A Füzesgyarmaton található Kastélypark Fürdő 2 hektáros területen épült ki, 699m2 vízfelülettel rendelkezik, továbbá találhatsz tanmedencét és gyermekmedencét is ebben a rendkívül gyönyörű környezetben.

A szolnoki és nyíregyházi fürdőárak is alacsonynak számítanak. A szolnoki Tiszaligeti Termálstrandon sportolni vágyók strand-röplabda, lábtenisz és kosárlabda között válogathatnak. A kisebbek számára játszótér áll rendelkezésre. Az idősebbekre is gondoltak, akik masszázzsal lazíthatják el tagjaikat, vagy pedikűrt vehetnek igénybe. Szaunázásra is lehetőség nyílik. A legkülönfélébb egész napos programokat szervezik, mint július derekán motoros találkozó, strandröplabda verseny vagy zenés rendezvények is lesznek.
Sóstón mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbb fürdési módot, ugyanis háromféle lehetőség közül választhat. A Fürdőház orvosi gyógyszolgáltatások igénybevételére ad lehetőséget. A Parkfürdőben látogatókat 7 különböző medence várja, a gyermekek pedig két medencében is lubickolhatnak. Szórakozási lehetőségek óriáscsúszda, teniszpálya, vízifoci, felfújható gumijáték, gyermekjátszótér stb. Élményfürdőben, amely egy fedett komplexum a prevenciós, relaxációs kezeléseket (aromaterápia, gyógynövény-terápia, wellness masszázs), lehet igénybe venni, továbbá van szauna, fitness és tortanterem.
A további helyeken az árak nagyvonalakban megegyeznek. A fővárosi strandok (Palatinus és a Csepeli) rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel várják a látogatókat 41 935 m2 illetve 75298 m2 parkosított területtel, a medencék száma pedig 4 és 11.

Csepeli strandmedence komfortfokozó élményberendezések mellett hárompályás csúszdával működik. 2003-ban átépült a gyermek- és a termálmedence alkalmazkodva ezzel a legkorszerűbb elvárásokhoz.

2002-ben a Palatinus strand medencéit korszerűsítették, vízszűrő-forgató berendezéssel látták el. Az úszómedencét háromrészesre alakították át: úszó-, élmény- és strandmedencévé. Ezek közül az élménymedence nyakzuhannyal, pezsgőztetővel, sodrófolyosóval várja a fürdőlátogatókat.

A strandok közelében szálláshely minden esetben található.


 

 


A táblázathoz hozzá kell fűzni, hogy a gyermekjegyek és a kedvezményes (néhol diákjegy) esetében a korhatár nem mindig egyezik, de csupán kis eltérés tapasztalható. A gyermekdíjak sok helyen, azért 0 forintosak, mert 2, egyes helyeken 4 éves korig díjtalan a belépés és ettől a korhatártól számít a kedvezményes jegy, amely általában 18 éves korig (illetve a nyugdíjas jegyek is az esetek többségében megegyeznek ezzel az összeggel). A fővárosi strandbelépőknél a szekrényes árakat vettük figyelembe. A belépők minden esetben egész napra vonatkoznak. A családi belépő esetében 2 felnőtt és 2 gyermeket (6 és 16 évesek) vettünk figyelembe.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?