Aquaparkba vágysz? - Amit nem árt tudnod...

Pénzcentrum
2006. július 5. 15:00

Ma már egyre divatosabb, hogy az egyszerű strandok helyett a több élménnyel kecsegtető aquaparkokat keresi a közönség. A kánikula ismételt kitörése előtt úgy döntöttünk, egy csokorba gyűjtjük a hazai ajánlatokat és az árak mellett a kínálati paletta szélességét is összevetjük.


 

 


Esztergom

Az Aquaszigeten élményfürdő, wellness és egészség központ részlegekkel találkozhatsz, amelyek külön-külön és kombináltan is igénybe vehetők. Az élményfürdőben 9 medence és 4 csúszda vár, az egészség központban pedig a foglalkozás kis csoportokban történik max. 8 fővel. Gyógyászati szolgáltatásai 3 csoportba vannak besorolva, a díjak pedig 600 és 2,000 Ft közé esnek, melyért 20-40 perces fogalakozások járnak.

A wellness részleg árai: masszázsoknál 2,000-5,000 Ft, 25-50 perces időtartamban, a fitness tornák 600-800 forintba kerülnek, amiért 40-50 perces edzést kapsz.

Az árak kialakításánál fontos szempont volt a családoknak jelentős kedvezmény biztosítása. Üdülési csekket június 19-étől elfogadnak.

Diák és nyugdíjas csoportoknak külön kedvezmény jár, amely a várossal való együttműködés révén jöhetett létre. Ez az Aquaprogram nevet viseli, mely 1,500 Ft/fő és magába foglalja az ebéd árát, a fürdőbelépőjegyet és a múzeumok belépődíjait is. Ha csak fürdeni szeretne a csoport - múzeumok nélkül - akkor az ár tovább csökken 1,200 Ft/fő-re.

Hajdúszoboszló

Üdüdlési csekket itt is elfogadnak. 0-3 éves korig az Aquapark ingyenes. Az Aquapark a strand területén található, a strand plusz szolgáltatásaként üzemel. A területét 2002-ben duplájára bővítették, valamint 3 új csúszdaelem épült (Niagara, big hole, twister), így a csúszdák összhossza meghaladja az 1 km-t. Pihenésre a sodrófolyóban vagy a 3 új strandmedencében van lehetőség (felnőtt, gyermek és bébimedence). A bébimedencében vízivár várja az apróságokat.

2005-ben kisebb fejlesztések mentek végbe, mint például a gyógyvizes pezsgőmedencénél napárnyékolót állítottak fel az erős sugárzás ellen.

Az év minden napján igénybe vehető szolgáltatásai közzé tartozik többek között a wellness és a masszázs. Mostanra hagyománnyá vált a fürdőbál és a különböző szépségversenyek rendezése.

Pápai Várkertfürdő

Széles körű wellness és fitness szolgáltatásokkal várja a pihenőket és éttermi étkezésre is van lehetőség. Ezen szolgáltatások díjai masszázs esetében 1,500-5,200 Ft, az időtartam 20-60 perc között változik, a fitness terem díja 600 Ft. Különlegesebb szolgáltatások közül kiemelhető még a mágnesterápia, a vízi gyógytorna, az úszó suli, és a szépségszalon.

Győr

A Rába Quelle-nél a szolgáltatások köre teljesen hasonló, mint más aquaparkok esetén, az árakat tekintve a masszázsok 1,500-5,000 Ft-ba kerülnek, időtartamban pedig 20-50 percig terjednek. A wellnessnél válthatsz egész napos jegyet 5,500 Ft-ért, amelyért egész nap szaunázhatsz és 50 perc masszázs is jár érte.

Szaunakert és gyógyfürdő szolgáltatások is várnak, az előbbi esetében 5 féle lehetőség egész napra 1,200 Ft-ért, míg az utóbbi díjai 1,200-4,250 Ft között változnak.

Cegléd

Az Aquacentrum 1,100 m2 vízfelülettel várja a látogatókat, ami 7 medencét jelent 17 óriás csúszdával. A létesítmény területén található étterem, amely 80 fő befogadására alkalmas - nyáron 100-100 fős teraszait is megnyitja - pizzéria, kávézó és cukrászda is van rendkívül széles választékkal. A termálfürdő és szabadidőközpontban számtalan wellness és gyógyászati kezelés közül lehet választani.
Kecskemét

Élményfürdő és Csúszdaparkban található 6 csúszda, 2 élménymedence, termálmedence és nem utolsósorban gyermekmedence. A gyermekeknek további szórakozási lehetőségeket kínál a multifunkcionális játszótér. Étkezni a büfékben van lehetőség. Jegyvásárlásnál 2-14 éves korig gyermekjegyet, míg 14 éves kor után felnőttjegy kell vásárolni.

Mogyoród

Az Aquaréna Magyarország legnagyobb aquaparkja, mely 4,500 fő befogadására képes. A létesítmény területén 6 medence és 13 csúszda, étterem és sportpályák találhatóak. Medencék partján a rendelkezésre álló nyugágyak és napernyők használatával a tengerpartok hangulatát varázsolhatjuk magunk köré.

A létesítmény lehetőséget biztosít nagyszabású rendezvények, családi napok és csapatépítési tréningek megszervezésére is. Minden vendéglátással kapcsolatos igényre megoldást tudnak nyújtani a fedett teraszaikon és sörsátorban. (Korlátlan étel és italfogyasztás - hideg, meleg büfé).

Üdülési csekkel belépőjegy vásárolható illetve a kempingben is felhasználható. Állandó programok vannak a hét minden napján például kosárdobó verseny, kincskeresés, reflex próba, táncverseny.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem