19 °C Budapest

200 ezer áldozat "a jó ügy érdekében"...

Pénzcentrum
2006. április 4. 05:55

Az internet leggyorsabban növekvő közösségi oldala, a MySpace.com meglehetősen kemény kihívással szembesült a közelmúltban, a fiatalok millióit vonzó ismerkedő site ugyanis a felnőttek "vadászterületévé" vált. A News Corp. által felvásárolt cég az oldal biztonságosabbá tétele érdekében 200 ezer profilt törölt adatbáziásból.

Az internet leggyorsabban növekvő közösségi oldala, a MySpace.com meglehetősen kemény kihívással szembesült a közelmúltban, a fiatalok millióit vonzó ismerkedő site ugyanis a felnőttek „vadászterületévé” vált. A News Corp. által felvásárolt cég az oldal biztonságosabbá tétele érdekében 200 ezer profilt törölt adatbáziásból.
A News Corp. internetes divíziójának vezetője elmondta, a törölt anyagok gyűlöletbeszédet és egyéb kockázatos elemeket tartalmaztak, melyek nem csak a MySpace-re, hanem az egész internetre jellemzőek.
A MySpace 66 millió felhasználóval rendelkezik és napi 250 ezer új tag regisztrál. Az eredmények a vezetés várakozásait is túlszárnyalták, a hirdetői oldal felé azonban bizonyítani kell, hogy a közösség mentes minden nem kívánatos jelenségtől, így a reklámok jó helyre kerülnek.
A site tehát csak úgy válhat üzletileg is sikeressé, ha le tudják törni a benne rejlő lehetőségek illegális célokra történő felhasználását.
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 5. hétfő
Fatime
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?