1 °C Budapest

Vidéken tarol a Videoton? - Notebook, DVD, MP3-lejátszó...kapkodnak utánuk!

Pénzcentrum
2006. január 25. 11:54

Két magyar vállalat új életet lehel a Videoton márkanévbe: a HQ Electronic tévéket, DVD-lejátszókat és házimozikat, a Procomp pedig notebook-okat, MP3-lejátszókat és írható CD-ket, DVD-ket ad majd a márkanév alatt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Két magyar vállalat új életet lehel a Videoton márkanévbe: a HQ Electronic tévéket, DVD-lejátszókat és házimozikat, a Procomp pedig notebook-okat, MP3-lejátszókat és írható CD-ket, DVD-ket ad majd a márkanév alatt – írja a Magyar Hírlap.

 

A tévék népszerűségéről korábban már beszámoltunk, egyszerűen elkapkodták a vásárlók az Euronics üzleteiben értékesített készülékeket.

 

A HQ Electronic a Videoton Holdinggal kötött szerződés értelmében a teljes szórakoztatóelektronikai üzletágban használhatja a márkanevet. A cég egyébként nem véletlenül állt össze az Euronics-szal, az üzletláncnak ugyanis főként vidéken van kiterjedt hálózata, a Videoton márkanév pedig sokkal erősebb a vidéki területeken.

 

A márkanév használati jogát a Procomp is megvette, ők a számítástechnikai piacon használhatják a logót, ennek megfelelően pendrive-okkal, írható CD-kel és DVD-kel, valamint MP3 lejátszókkal terveznek piacra lépni, a notebookokat pedig már a karácsonyi roham végén bevetették.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?