Fast food workers working in a hamburger restaurant close up

Ennyi volt, bezár a legendás magyar hamburgerező: nem bírják tovább a milliós rezsit

2022. december 29. 09:15

Januártól lehúzza a rolót Tatabánya első hamburgerezője. A tulajdonos szerint 1,4 millió forint lett a villanyszámlájuk.

December 31-én nyit ki utoljára Tatabánya első hamburgerezője, az 1989-ben megnyitott Dixie - ekkor még McDonald's sem volt a városban, így mindenki oda járt. A kemma.hu-nak a tulajdonos, Csongrádi Endre és felesége arról beszélt, már 1 millió 400 ezer forint lett a villanyszámlájuk.

Nem volt könnyű meghozni a döntést, de elfáradtunk. Első a család, aztán jön az egészség és csak ezt követi a hamburger - mondta a tulajdonos. Reménykednek abban, hogy "sikerül megtalálni azt a célszemélyt, aki tovább élteti majd a hamburgerezőt. Ellenkező esetben eladó sorba kerül a sokat megélt helyiség". 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem