15 °C Budapest
Delivery service, sustainable lifestyle.

Új csodafegyvert villantott a Wolt: itt a bejelentés, így lehet ingyenes mostantól a kiszállítás

2022. november 30. 13:01

Havi 1490 forintos előfizetői díj megfizetése után péntektől ingyenes lesz a házhozszállítás a Wolt platformján keresztül. Nem csak a készételre, de az élelmiszerre és az összes ott elérhető kiskereskedelmi termék rendelésére - persze van néhány feltétel, például egy minimum kosárértéket el kell érnie a rendelésnek, illetve maximum 4 km-es távolság lehet az étterem vagy bolt és a vásárló lakhelye között.

A Wolt platformról mostantól havi 1490 forintos díj megfizetése után ingyenes lesz a kiszállítás korlátlanul. Ez az új lehetőség egyértelműen a mostani nehéz gazdasági helyzet szüleménye, így lehet olcsóbbá, gazdaságosabbá tenni a felhasználónak a díjakat.

Aki legalább 2-3-szor rendel havonta, annak már meg fogja érni a dolog, és a legtöbb felhasználó havonta többször is rendel, így várhatóan vonzó lesz az alacsony díjú szolgáltatás – hangzott el a cég sajtótájékoztatóján szerdán. Elmondásuk szerint ez az első ilyen jellegű szolgáltatás az élelmiszerkiszállítás magyarországi piacán. Azért is merték ezt meglépni, hiszen a havidíjakhoz már hozzá vannak szokva a magyarok, gondoljunk csak streamingszolgáltatók sikereire.

Fontos, hogy nem csak az ételkiszállításra, de természetesen az élelmiszerkiszállításra és mindenfajta kiskereskedelmi termékre, akár fenyőfára is érvényes az előfizetés, hiszen már szinte minden elérhető a felületen, ami a kiskereskedelmi forgalomban elérhető.

Hogyan működik?

Egy hónapnyi ingyenes próbaidőszakot biztosít a vállalat és az előfizetés bármikor lemondható. Van viszont minim kosárérték:

az éttermi rendelésnél ez 3 ezer forint, élelmiszerrendelésnél pedig 5 ezer forint. A kiszállítási távolságnak is van korlátja, ami 4 km légvonalban.

A tájékoztatás szerint ezek az összegek lényegesen alacsonyabbak, mint az átlagos kosárérték, tehát 99 százaléka az embereknek ennél magasabb összegben rendel egy alkalommal.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ha egy Wolt+ rendelés nem éri el a minimum kosárértéket, akkor vásárlónak a rendelésre vonatkozó normál házhozszállítási díjat kell kifizetnie.

Egyelőre nem minden rendelésre érvényes ez az ajánlat: jelenleg 700-800 partner csatlakozott ehhez már indulás előtt, ha a főváros nézzük, ez közel 40 százaléka a szerződött partnereknek.

Már több régióban bevezették, több mint 15 országban él a szolgáltatás, és az a tapasztalat, hogy szeretik a felhasználók. Vonzó lehet, hogy azok az éttermek, akik csatlakoznak a jövőben a Wolt+-hoz, azoknak nyitva áll a lehetőség, hogy a kínálatuk egy részét csak az előfizetők számára tegyék elérhetővé. Az a tapasztalat, hogy az időszakosan meghirdetett ingyenes kiszállítás nagyban megdobja a vásárlók számát, akár 2-3-szor is több rendelést bonyolíthatnak le onnan.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem