Visegrád, 2021. július 7.Vitályos Eszter, az Emberi Erõforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelõs államtitkára beszédet mond a visegrádi Bertényi Miklós Füvészkertben, a Pilisi Parkerdõ Zrt. turisztikai fejlesztéseit bemutató sajtótájékoztatóján 2021. július 7-én. A kormány 1,5 milliárd forinttal támogatta a parkerdõ és a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) alkotta konzorcium fejlesztéseit.MTI/Mohai Balázs

Indul az állami pénzosztás: 200 milliárdra lehet pályázni összesen

2021. július 9. 18:35

A mikro-, kis- és középvállalkozások termelékenységének javítására 200 milliárd forint keretösszegű pályázat indul, a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) plusz forrásaira - Budapest kivételével - Magyarország egész területéről pályázhatnak a cégek - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

 Vitályos Eszter hozzátette, a Ginop pluszban ez az első olyan felhívás, amely Pest megyei vállalkozások számára is elérhető, köszönhetően annak, hogy a megyét támogatási szempontból le tudták választani a fővárosról.

Az államtitkár elmondta, a pályázat első szakasza július 12-től 19-ig tart, a második szakaszát októberben, a harmadikat pedig jövő januárban nyitják meg. A vállalkozások termelékenységének növelésére, technológiai, szervezeti megújulására szolgáló pályázatban a tervek szerint 1500-3000 vállalkozást tudnak majd támogatni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 29. csütörtök
Márta, Flóra
30. hét
Július 29.
Tigrisek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?