25 °C Budapest
A Pénzcentrum nem aprózta el a megújulást

A Pénzcentrum nem aprózta el a megújulást

Pénzcentrum
2014. augusztus 5. 11:02

Friss dizájnnal, megújult tartalommal, és a gazdasági média legfiatalabb szerkesztőségével várja olvasóit Magyarország vezető lakossági pénzügyi hírportálja, a Pénzcentrum.

Megújult a Pénzcentrum, Magyarország vezető lakossági pénzügyekkel foglalkozó hírportálja. A Portfolio csoporthoz tartozó site hosszú évek óta változatlan formában is növelni tudta olvasottságát, augusztustól azonban nemcsak teljesen új dizájnt kapott, hanem az olvasók elvárásaihoz igazított, friss tartalmi elemeket is.

A portál fő célja a pénzügyi, gazdasági folyamatok jobb megértése, a család kiadásainak és bevételeinek tervezése. A témák befogadását immár hangsúlyosabb képi és grafikai elemek, interaktív grafikonok, infografikák segítik. Az oldal struktúrája áttekinthetőbb lett: kilenc rovatban -

Hitel, Megtakarítás, Otthon, Biztosítás, Nyugdíj, Karrier, Vásárlás, Utazás, Vállalkozás

- találhatja meg az olvasó azokat a híreket, elemzéseket, tanácsokat, amelyek segíthetik a mindennapok pénzügyi döntéseiben.

"A Pénzcentrum a kezdetektől fogva, felvállaltan lakossági pénzügyi oldal. Nem brókereknek, közgazdászoknak, elemzőknek szól, nem foglalkozik tőzsdével vagy államháztartással" - mondta el Csűrös Csanád, a kiadó NET Média Zrt. üzletfejlesztési igazgatója. "Hisszük, hogy a hazai gazdasági média talán legfiatalabb szerkesztősége - az átlagéletkor 28 év - képes egy szokatlan, meglepő, érdekes színt vinni a pénzügyek szürke világába. Az új oldal is ezt a szándékot tükrözi" - tette hozzá.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A jövőre tizedik évébe lépő hírportál célja változatlan: igazodási pontot mutatni a hétköznapok pénzügyi kérdéseiben. A Pénzcentrum közérthetően ír devizahitelekről, utasbiztosításokról, lakásfelújításról, tudatos vásárlásról, spórolásról, okos bankkártya-használatról, azaz minden olyan pénzügyi témáról, amivel egy magyar család a hétköznapokban találkozik.

A Portfolio.hu szakmai támogatásával működő oldal népszerűsége évek óta töretlen. Nem titkolt cél a jelenleg havi félmillió egyedi látogatót számláló olvasóbázis további növelése.

NEKED AJÁNLJUK
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?