25 °C Budapest

Állások százai a világcég új magyar gyárában

2011. július 6. 12:02

Bővíti magyarországi állateledel-gyárát a Nestlé: az új büki üzemegységben kutya-és macskaeledelt gyártanak majd, környezetbarát technológiával.

A Nestlé Hungária Kft. új gyáregységet avat pénteken a Vas megyei Bükön. A 10 ezer négyzetméter alapterületű üzemben környezetbarát technológiával készült kutya- és macskaeledeleket gyártanak majd.

A gyáregység 10 milliárd forintos beruházással jön létre, és 250 új munkahelyet teremt.Nagyobb térképre váltás

A Nestlé négy magyarországi gyárában összesen közel 1600 embert foglalkoztat. Szerencsen kakaó- és kávétermékeket, Diósgyőrben üreges csokoládéfigurákat, Kékkúton pedig ásványvizet állítanak elő.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?