Kiderült: ezért zárják be a SPAR-okat hónapokra + fotó

2010. január 19. 10:02

A SPAR Magyarország Kft. 2009-ben végrehajtotta az arculatváltást a 2008-ban átvett Plus hálózat mind a 174 üzletén, melyek az elsőkörös átalakításokat követően, kibővített szortimenttel SPAR szupermarketekként nyitottak újra. Az arculatváltás után rögtön megkezdődtek a Plus-okból kialakított SPAR szupermarketek nagyobb léptékű, második körös átépítései. A modernizálás 2009 végén 15 üzletet érintett, 2010-ben pedig további 70 üzlet átalakítása valósul meg -áll az áruházlánc közleményében.

Az újabb átépítésekkel a vállalat a minőségi kereskedelmi szolgáltatást fejleszti tovább.

Az átépítések második fázisában az átalakítások már sokkal jelentősebbek. A cél, hogy a SPAR üzletekben a minőség és választék még hangsúlyosabb legyen. Az átépítések alapvetően három kategóriába sorolhatók: önkiszolgáló típusú üzlet, fél-önkiszolgáló típusú üzlet, SPAR Modell üzlet.

Süllyed és repedezik az ózdi Tesco? Bezárják az áruházat?

Az önkiszolgáló típusú üzletekben az alapterülettől függő szortiment bővítés mellett a legjelentősebb változtatások: látványpékség kialakítása, új modern kenyérállványok és adagolók beállítása, a hús, a baromfi és az előrecsomagolt sajttermékek fali hűtőkben történő elhelyezése, valamint a SPAR szupermarketekre jellemző látványos zöldség-gyümölcs kihelyezés.

Átépült SPAR-üzlet Tatabányán(Fotó: SPAR)


A fél-önkiszolgáló típusú üzletekben az előző típusnál megvalósított változtatások mind megtalálhatóak. Ezeken kívül friss hús-, csemege-, és sajtpult széles választéka is várja a vásárlókat. Az üzletek adottságait figyelembe véve grillsütők is beépítésre kerülnek.


TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Metro, Tesco, Auchan, IKEA: gigászok harca a vásárlókért


A legnagyobb mértékű átalakítás a SPAR Modell üzletekre jellemző. Az előbbi típusok újításain túl grill termékek, hidegkonyhai készítmények, cukrászati termékek, illetve esetenként convenience termékek is a vásárlók további kényelmét szolgálják.

Az idei évben a SPAR Csoport több ütemben 70 üzlet átalakítását valósítja meg. Az átépítések időtartama alatt az érintett boltok zárva tartanak 35 - 60 napig.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 13. szombat
Ipoly
32. hét
Augusztus 13.
A balkezesek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?