7 °C Budapest

Sporttal kampányol a McDonald's

2009. június 18. 11:32

A sportkostolo.blog.hu weboldallal elindult a McDonald's Sportkóstoló programja. A program célja, hogy segítsen a szülőknek kiválasztani a legmegfelelőbb sportágat gyermekeik számára.

A kiegyensúlyozott életmódhoz nélkülözhetetlen aktív testmozgás - különösen fiatal korban - leginkább a rendszeres sport formájában valósulhat meg, a megfelelő sportág kiválasztása azonban legtöbbször esetleges, vagy információ híján meg sem történik. Ezen kíván változtatni a Sportkóstoló.

A Sportkóstoló programot a McDonald's azért hozta létre, hogy segítsen a gyerekeknek a számukra legmegfelelőbb sportág megtalálásában. A szülőknek és a családnak ebben kiemelten fontos szerepe van, hiszen a család formálja a gyermek életmódját, a szülő adhat mintát és biztosíthatja a támogatást, hogy gyermeke kitartson a választott sportág mellett.

A Sportkóstoló program a sportkostolo.blog.hu címen létrehozott weboldallal indul, ahol sportolók, edzők, szakértők, szülők és gyerekek beszélnek a sportágakról, mindarról, ami a hivatalos hírekből, a közvetítésekből és a bemutató edzésekből nem derül ki. Ezen felül sok hasznos információ található majd itt, ami meghozhatja a szülők és a gyerekek sportétvágyát egyaránt. A megfelelő sportág kiválasztásához persze a gyermek érdeklődése mellett a fizikai adottságait is figyelembe kell venni, és fontos, hogy a szülő ne minden áron azt a sportágat akarja a gyermekre erőltetni, amit annak idején ő szeretett volna választani.

Balzsay Károly, Kótai Mihály és Kovács Antal - csak három név azon sportolók közül, akik a sportkostolo.blog.hu oldalon a saját sportágukról beszélnek. A fiatalok, akik éppen azon tépelődnek, vajon mit is sportoljanak, hazánk kedvelt sportembereitől nem csak azt tudhatják meg, hogy mi a szépsége annak, amit ők csinálnak, de azt is, hogy kinek érdemes az adott sportággal foglalkozni.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 5. 13:30