30 °C Budapest

Sporttal kampányol a McDonald's

2009. június 18. 11:32

A sportkostolo.blog.hu weboldallal elindult a McDonald's Sportkóstoló programja. A program célja, hogy segítsen a szülőknek kiválasztani a legmegfelelőbb sportágat gyermekeik számára.

A kiegyensúlyozott életmódhoz nélkülözhetetlen aktív testmozgás - különösen fiatal korban - leginkább a rendszeres sport formájában valósulhat meg, a megfelelő sportág kiválasztása azonban legtöbbször esetleges, vagy információ híján meg sem történik. Ezen kíván változtatni a Sportkóstoló.

A Sportkóstoló programot a McDonald's azért hozta létre, hogy segítsen a gyerekeknek a számukra legmegfelelőbb sportág megtalálásában. A szülőknek és a családnak ebben kiemelten fontos szerepe van, hiszen a család formálja a gyermek életmódját, a szülő adhat mintát és biztosíthatja a támogatást, hogy gyermeke kitartson a választott sportág mellett.

A Sportkóstoló program a sportkostolo.blog.hu címen létrehozott weboldallal indul, ahol sportolók, edzők, szakértők, szülők és gyerekek beszélnek a sportágakról, mindarról, ami a hivatalos hírekből, a közvetítésekből és a bemutató edzésekből nem derül ki. Ezen felül sok hasznos információ található majd itt, ami meghozhatja a szülők és a gyerekek sportétvágyát egyaránt. A megfelelő sportág kiválasztásához persze a gyermek érdeklődése mellett a fizikai adottságait is figyelembe kell venni, és fontos, hogy a szülő ne minden áron azt a sportágat akarja a gyermekre erőltetni, amit annak idején ő szeretett volna választani.

Balzsay Károly, Kótai Mihály és Kovács Antal - csak három név azon sportolók közül, akik a sportkostolo.blog.hu oldalon a saját sportágukról beszélnek. A fiatalok, akik éppen azon tépelődnek, vajon mit is sportoljanak, hazánk kedvelt sportembereitől nem csak azt tudhatják meg, hogy mi a szépsége annak, amit ők csinálnak, de azt is, hogy kinek érdemes az adott sportággal foglalkozni.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem