14 °C Budapest

Sporttal kampányol a McDonald's

2009. június 18. 11:32

A sportkostolo.blog.hu weboldallal elindult a McDonald's Sportkóstoló programja. A program célja, hogy segítsen a szülőknek kiválasztani a legmegfelelőbb sportágat gyermekeik számára.

A kiegyensúlyozott életmódhoz nélkülözhetetlen aktív testmozgás - különösen fiatal korban - leginkább a rendszeres sport formájában valósulhat meg, a megfelelő sportág kiválasztása azonban legtöbbször esetleges, vagy információ híján meg sem történik. Ezen kíván változtatni a Sportkóstoló.

A Sportkóstoló programot a McDonald's azért hozta létre, hogy segítsen a gyerekeknek a számukra legmegfelelőbb sportág megtalálásában. A szülőknek és a családnak ebben kiemelten fontos szerepe van, hiszen a család formálja a gyermek életmódját, a szülő adhat mintát és biztosíthatja a támogatást, hogy gyermeke kitartson a választott sportág mellett.

A Sportkóstoló program a sportkostolo.blog.hu címen létrehozott weboldallal indul, ahol sportolók, edzők, szakértők, szülők és gyerekek beszélnek a sportágakról, mindarról, ami a hivatalos hírekből, a közvetítésekből és a bemutató edzésekből nem derül ki. Ezen felül sok hasznos információ található majd itt, ami meghozhatja a szülők és a gyerekek sportétvágyát egyaránt. A megfelelő sportág kiválasztásához persze a gyermek érdeklődése mellett a fizikai adottságait is figyelembe kell venni, és fontos, hogy a szülő ne minden áron azt a sportágat akarja a gyermekre erőltetni, amit annak idején ő szeretett volna választani.

Balzsay Károly, Kótai Mihály és Kovács Antal - csak három név azon sportolók közül, akik a sportkostolo.blog.hu oldalon a saját sportágukról beszélnek. A fiatalok, akik éppen azon tépelődnek, vajon mit is sportoljanak, hazánk kedvelt sportembereitől nem csak azt tudhatják meg, hogy mi a szépsége annak, amit ők csinálnak, de azt is, hogy kinek érdemes az adott sportággal foglalkozni.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem