Sporttal kampányol a McDonald's

2009. június 18. 11:32

A sportkostolo.blog.hu weboldallal elindult a McDonald's Sportkóstoló programja. A program célja, hogy segítsen a szülőknek kiválasztani a legmegfelelőbb sportágat gyermekeik számára.

A kiegyensúlyozott életmódhoz nélkülözhetetlen aktív testmozgás - különösen fiatal korban - leginkább a rendszeres sport formájában valósulhat meg, a megfelelő sportág kiválasztása azonban legtöbbször esetleges, vagy információ híján meg sem történik. Ezen kíván változtatni a Sportkóstoló.

A Sportkóstoló programot a McDonald's azért hozta létre, hogy segítsen a gyerekeknek a számukra legmegfelelőbb sportág megtalálásában. A szülőknek és a családnak ebben kiemelten fontos szerepe van, hiszen a család formálja a gyermek életmódját, a szülő adhat mintát és biztosíthatja a támogatást, hogy gyermeke kitartson a választott sportág mellett.

A Sportkóstoló program a sportkostolo.blog.hu címen létrehozott weboldallal indul, ahol sportolók, edzők, szakértők, szülők és gyerekek beszélnek a sportágakról, mindarról, ami a hivatalos hírekből, a közvetítésekből és a bemutató edzésekből nem derül ki. Ezen felül sok hasznos információ található majd itt, ami meghozhatja a szülők és a gyerekek sportétvágyát egyaránt. A megfelelő sportág kiválasztásához persze a gyermek érdeklődése mellett a fizikai adottságait is figyelembe kell venni, és fontos, hogy a szülő ne minden áron azt a sportágat akarja a gyermekre erőltetni, amit annak idején ő szeretett volna választani.

Balzsay Károly, Kótai Mihály és Kovács Antal - csak három név azon sportolók közül, akik a sportkostolo.blog.hu oldalon a saját sportágukról beszélnek. A fiatalok, akik éppen azon tépelődnek, vajon mit is sportoljanak, hazánk kedvelt sportembereitől nem csak azt tudhatják meg, hogy mi a szépsége annak, amit ők csinálnak, de azt is, hogy kinek érdemes az adott sportággal foglalkozni.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?