14 °C Budapest

Új tanácsadót kapott a Nokia

2009. március 11. 10:15

A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója a CB Richard Ellist választotta kizárólagos partneréül ingatlanügyei menedzselésére


Az elmúlt évek egyik legjelentősebb ingatlanszerződése keretében a CB Richard Ellis (CBRE) bejelentette, hogy a világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Nokia kizárólagos globális stratégiai ingatlan-tanácsadójának választotta. A tranzakció-menedzsmentet, ügynöki tevékenységet és bérleti adminisztrációs szolgáltatásokat is tartalmazó exkluzív megállapodás kiterjed a Nokia 1,8 millió négyzetméteres globális ingatlanportfoliójára, ami 380 ingatlant jelent Európa, Közel-Kelet, Afrika, Ázsia és Amerika 60 országában.

A Nokia fél éven át tartó, strukturált piacértékelési eljárás után választotta partneréül a CBRE-t. A világ egyik leginnovatívabb vállalataként nyilván tartott Nokia az ingatlanszakmában rugalmas ingatlanportfoliójáról és a környezetvédelmi irányelvek iránti elkötelezettségéről ismert.

Colin King, a Nokia globális ingatlanügyi igazgatója a megállapodást így kommentálta: "A CB Richard Ellis az eljárás során mindvégig bizonyította az együttműködés iránti egyértelmű elkötelezettségét. Nagyon várjuk, hogy közös munkánk során kihasználhassuk a következő néhány év dinamikus piaci feltételeit. Üzletmenetünk innovatív megoldásokat és következetesen magas szintű teljesítményt kíván, és a CBRE-vel épített új platformunknak köszönhetően erre bárhol képesek is leszünk."

Matt Pullen, a CBRE európai vállalati szolgáltatásokért felelős vezetője hozzátette: "Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a Nokia partnerei lehetünk, és támogathatjuk ingatlanstratégiája további fejlődését. Az elkövetkező években a rugalmas ingatlanpiaci stratégia és a dinamikus végrehajtás alapvetően fontos lesz a sikerhez. Úgy véljük, hogy a Nokia ingatlanokkal kapcsolatos hozzáállása az együttműködés, innováció és az ügyfelek iránt tanúsított elkötelezettség egyedülálló összhangja miatt a továbbiakban is iparági mérce lesz."

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 8. szerda
Mihály
19. hét
Május 8.
Fagylalt nap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm