Karácsonykor is pörög a biznisz?

Pénzcentrum
2007. december 18. 16:00

Az üzleti életben az ünnepek alatt sincs megállás, legalábbis a franchise hálózatok háza táján mindig vannak friss hírek. Fogyni ugyan karácsonykor kevesen akarnak, pénzt keresni viszont annál is többen, számukra nyílik egy újabb lehetőség a franchise hálózatok területén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Forrás: HyperMinceur
Karácsonykor általában nem akarnak fogyni az emberek - tudósít a Dakexpo Kft. Ennek ellenére, a Hyperminceur fogyasztószalon-hálózathoz érdemes lehet csatlakozni, hiszen januárban újra megemelkedik a fogyni vágyók száma, azonban az igazi szezon márciustól szeptemberig tart.

Francia statisztikák szerint a fogyni vágyók 95%-a nő és 5%-a férfi. A koncepció egyben kínálja a fogyókúra programot, a feszesítést, a narancsbőr elleni kezeléseket, valamint a relaxációs testkezeléseket és masszázsokat. Egy fogyasztókúra 1-2 hónapig tart, melynek során hetente kétszer javasolt a kezelés.

A licensz megvásárlásával együtt jár többek között, hogy a mester tulajdonosok segítenek a megfelelő helység keresésében és kiválasztásában, 15 napos technikai és kereskedelmi képzést biztosítanak a bemutató szalonban, a szalon imázsának kialakítása, évente 4 szórólap tervezése és kivitelézése.

A Párizs 13. kerületében megtalálható 65 négyzetméter mintaüzlet átlagosan 35 ezer euros bevételt biztosít. Szalont szinte bárki nyithat, ám az alkalmazottaknak rendelkezniük kell dietetikusi vagy kozmetikusi végzettséggel rendelkezniük. Üzletet olyan helységben érdemes nyitni, ahol legalább 30 ezer lakos él.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A fogyasztókabin franchise-díja 2 500 euró, a kialakítás felszereltségtől függően 500 ezer - 3 millió forintos beruházást igényel, a nyitáshoz szükséges idő ideális esetben 2 hónap alatt nyitható meg a hálózat tájékoztatója szerint.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06