5 °C Budapest

Karácsonykor is pörög a biznisz?

Pénzcentrum
2007. december 18. 16:00

Az üzleti életben az ünnepek alatt sincs megállás, legalábbis a franchise hálózatok háza táján mindig vannak friss hírek. Fogyni ugyan karácsonykor kevesen akarnak, pénzt keresni viszont annál is többen, számukra nyílik egy újabb lehetőség a franchise hálózatok területén.


Forrás: HyperMinceur
Karácsonykor általában nem akarnak fogyni az emberek - tudósít a Dakexpo Kft. Ennek ellenére, a Hyperminceur fogyasztószalon-hálózathoz érdemes lehet csatlakozni, hiszen januárban újra megemelkedik a fogyni vágyók száma, azonban az igazi szezon márciustól szeptemberig tart.

Francia statisztikák szerint a fogyni vágyók 95%-a nő és 5%-a férfi. A koncepció egyben kínálja a fogyókúra programot, a feszesítést, a narancsbőr elleni kezeléseket, valamint a relaxációs testkezeléseket és masszázsokat. Egy fogyasztókúra 1-2 hónapig tart, melynek során hetente kétszer javasolt a kezelés.

A licensz megvásárlásával együtt jár többek között, hogy a mester tulajdonosok segítenek a megfelelő helység keresésében és kiválasztásában, 15 napos technikai és kereskedelmi képzést biztosítanak a bemutató szalonban, a szalon imázsának kialakítása, évente 4 szórólap tervezése és kivitelézése.

A Párizs 13. kerületében megtalálható 65 négyzetméter mintaüzlet átlagosan 35 ezer euros bevételt biztosít. Szalont szinte bárki nyithat, ám az alkalmazottaknak rendelkezniük kell dietetikusi vagy kozmetikusi végzettséggel rendelkezniük. Üzletet olyan helységben érdemes nyitni, ahol legalább 30 ezer lakos él.

A fogyasztókabin franchise-díja 2 500 euró, a kialakítás felszereltségtől függően 500 ezer - 3 millió forintos beruházást igényel, a nyitáshoz szükséges idő ideális esetben 2 hónap alatt nyitható meg a hálózat tájékoztatója szerint.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?