Cigarettából pénzt - másképp

Pénzcentrum
2007. november 21. 15:00

Két új franchise lehetőségről is beszámolhatunk a Dakexpo Kft. összeállításainak segítségével. Olvasóink között bizonyára akadnak, akik üzlet nyitásában, saját vállalkozás beindításában gondolkodnak, nekik is segítséget nyújthat a kész ötlet, a már bevált rendszerhez való csatlakozás. De nézzük, milyen lehetőségről is van szó!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Nemrégiben írta alá a magyar mester-tulajdonos, Simon László a szerződést a Dinamix hálózattal, így a hazai hálózat kiépítése heteken belül megkezdődhet. A Dinamix Motion Pictures rendszere több fénykép egyidejű felhasználásával és a nézőpont változtatásával készít mozgó képet.

Forrás: Dinamix International

A mozgó képek előállításához a Dinamix szoftverére, egy kamerára, egy számítógépre és egy nyomtatóra van szükség. A koncepció működtetését fotóüzletekben, bevásárlóközpontokban, szabadidős és turistacentrumokban képzelik el, azonban mindenképpen érdekes színfolt lehet a Dinamix fesztiválok, kiállítások, események is.

A 11 éve indult spanyol hálózat Magyarország mellett már Romániában is jelen van, s mintegy 700 partnerrel rendelkezik. A szoftverhez megvásárolt licensz egy évig érvényes, de meg lehet újítani.

A másik lehetőséget az IQS International kínálja, amely franchise-partnereket keres Magyarországon. A koncepció a dohányzásról való leszoktatással foglalkozik, s megtalálható Észak-Amerikában, Nyugat-Európában, a mediterrán és arab országokban, valamint a Távol-Keleten is. A módszer az aurikuláris és az elektromos stimuláció területén végzett kutatásokon és fejlesztéseken alapul.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A csatlakozóknak az új üzlet beindításakor helyszíni, illetve igény szerint saját oktatóközpontjában tréninget tart, melynek elvégzése után minden résztvevő megkapja a szakképzet IQS-operátor bizonyítványt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?