3 °C Budapest

Cigarettából pénzt - másképp

Pénzcentrum
2007. november 21. 15:00

Két új franchise lehetőségről is beszámolhatunk a Dakexpo Kft. összeállításainak segítségével. Olvasóink között bizonyára akadnak, akik üzlet nyitásában, saját vállalkozás beindításában gondolkodnak, nekik is segítséget nyújthat a kész ötlet, a már bevált rendszerhez való csatlakozás. De nézzük, milyen lehetőségről is van szó!

Nemrégiben írta alá a magyar mester-tulajdonos, Simon László a szerződést a Dinamix hálózattal, így a hazai hálózat kiépítése heteken belül megkezdődhet. A Dinamix Motion Pictures rendszere több fénykép egyidejű felhasználásával és a nézőpont változtatásával készít mozgó képet.

Forrás: Dinamix International

A mozgó képek előállításához a Dinamix szoftverére, egy kamerára, egy számítógépre és egy nyomtatóra van szükség. A koncepció működtetését fotóüzletekben, bevásárlóközpontokban, szabadidős és turistacentrumokban képzelik el, azonban mindenképpen érdekes színfolt lehet a Dinamix fesztiválok, kiállítások, események is.

A 11 éve indult spanyol hálózat Magyarország mellett már Romániában is jelen van, s mintegy 700 partnerrel rendelkezik. A szoftverhez megvásárolt licensz egy évig érvényes, de meg lehet újítani.

A másik lehetőséget az IQS International kínálja, amely franchise-partnereket keres Magyarországon. A koncepció a dohányzásról való leszoktatással foglalkozik, s megtalálható Észak-Amerikában, Nyugat-Európában, a mediterrán és arab országokban, valamint a Távol-Keleten is. A módszer az aurikuláris és az elektromos stimuláció területén végzett kutatásokon és fejlesztéseken alapul.

A csatlakozóknak az új üzlet beindításakor helyszíni, illetve igény szerint saját oktatóközpontjában tréninget tart, melynek elvégzése után minden résztvevő megkapja a szakképzet IQS-operátor bizonyítványt.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?