2 °C Budapest

Alain Delon társat keres

Pénzcentrum
2007. november 28. 13:00

Aki vállalkozás indításában gondolkodik, semmiképp se vesse el azt a lehetőséget, hogy valamely franchise-hálózathoz csatlakozik, hiszen ez egy olyan megoldást jelent, mikor egy már működő koncepciót veszünk át, persze azért a siker ekkor sem garantált, hiszen az egyéb tényezőktől is függhet. Mindenesetre lankadatlanul figyeljünk, s legyünk nyitottak az új lehetőségekre, melyek közül most bemutatunk néhányat.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Forrás: KA International
A lakberendezéssel foglalkozó KA International tovább kíván terjeszkedni Magyarországon. A Dakexpo Kft. szerint a KA International először 2000-ben jelent meg itthon, első üzletét Budapesten nyitotta meg. 2005 májusában nyitottak meg még egy üzletet a Max Cityben.

A jelenlegi tervek szerint további üzleteket kívánnának nyitni itthon, melyhez partnert keresnek több nagyvárosban, így Debrecenben, Győrben, Szegeden, Pécsett is, de Budapesten is szeretnének még egy üzletet nyitni.

Forrás: KA International

A KA International 1986-ban Madridból indult útjára, jelenleg 400 egységgel rendelkezik a világ 45 országában. A hálózat tevékenységi körébe tartozik a belső dekorációk, drapériák, kárpitozott bútorok, dekorációs darabok elkészítése. Emellett átfogó szolgáltatásokat is nyújtanak a tanácsadástól a kivitelezésig.

Shop-in-shop
Egy már meglévő üzletbe lehetséges egy-egy polc, vagy árukör kihelyezése. Tipikusan ilyen lehetőséget kínál például a Herbária, illetve a Szamos Marcipán is.
A szerződés 5 évre szól, 70-110 négyzetméteres üzlethelyiség nyitásáról van szó, azonban Magyarországon elképzelhetőnek tartják az úgynevezett shop-in-shop megoldást is, amennyiben a két üzlet termékválasztéka nem fedi egymást. A hálózatba való belépés díja 9000 euró, a kezdeti befektetési összeg pedig 4 és 8 millió forint között mozoghat, üzletmérettől függően.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Januártól megjelenik hazánkban az Alain Delon hálózat is, várják azok jelentkezését, akik ilyen üzletet szeretnének nyitni. Szlovákiában már 5 évvel ezelőtt elkezdték a rendszer kiépítését, így hat saját, valamint két franchise-egység tartozik a hálózathoz.

Forrás: alaindelon.sk


Forrás: alaindelon.sk
Az üzletekben kizárólag Alain Delon márkanevű termékeket lehet forgalmazni, melyeket a franchise-központtól lehet beszerezni. Üzleteket bevásárlóközpontokban, sétálóutcákban lehet nyitni, de ezekhez mindenképp a központ előzetes jóváhagyása szükségeltetik. Az egyes egységeknek legalább 80 négyzetméter alapterületűnek kell lenniük, a minimális befektetési igény 100 ezer euró. A termékeknél javasolt kiskereskedelmi árrés 100 százalék.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59