4 °C Budapest

Már 17 Subwayben ehetünk

Pénzcentrum
2007. december 12. 16:00

A világ 85 országában jelen lévő 28 600 egységgel rendelkező Subway franchise-hálózat a hazai piacon már 17 egységgel rendelkezik - tudtuk meg a Dakexpo Kft.-től.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Szendvicsekben a pénz


Forrás: subway.com
A Magyarországn 2004 óta jelen lévő hálózathoz való csatlakozás költségei attól függnek, milyen éttermet szeretnénk nyitni. A Subway nemzetközi tájékoztatója alapján három alternatíva létezik, azonban a belépési díj mindhárom esetben ugyanakkora, 10 ezer dollár, 1,7 millió forint.

A Subway International számításai szerint a legolcsóbb alternatíva esetén az összköltség 101 500 dollár (17,4 millió forint), a közepes költségű alternatíva 169 750 dollár (29,1 millió forint), a legdrágább verzió pedig 257 000 dollárt igényel (44 millió forint).

Javítsunk horpadást!

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


Forrás: www.horpadasjavitas.uni.hu
Természetesen van más lehetőség is azok számára, akik csatlakozni kívánnak egy már bevált üzlethez. Így a CAR-MAGIC hálózat know-how-ját is meg lehet vásárolni. A franchise lényege, hogy olyan horpadások javítását vállalják az egyes járműveken, amelyeknél a fényezés nem sérült meg.

A konstrukció előnye, hogy a fényezés nélküli horpadásjavítás a hagyományos javítási költség 50-60 százalékát éri el, s a javítás is csupán 15-40 percet vesz igénybe. A hálózathoz kizárólag a tulajdonosok által minősített javítók csatlakozhatnak. A minimális tőkeigény pedig 3 millió forint.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?