0 °C Budapest

Tiszta nyereség - nyiss Te is tisztítót!

Pénzcentrum
2007. november 19. 16:00

Mester franchise-partnereket keres Magyarországon a tisztítással foglalkozó spanyol Pressto group - írja a Dakexpo Kft.


Pressto
Forrás: Dakexpo Kft. - www.franchiseportal.hu
A Pressto a spanyol hálózatok közül a harmadik legtöbb egységgel rendelkezik a világban, összesen 20 országban van jelen (714 egységgel). A hálózat által alkalmazott tisztítási módszer speciális fertőtlenítőszerek használatával biztosítja a baktériummentes kezelést. A rendszer Közösségi Ökológiai Bizonyítvánnyal rendelkezik, mivel a géppark zárt rendszerben működik, valamint aktív szénszűrőket alkalmaznak.

Magyarországon már jelen van egy franchise-rendszerben működő gyorstisztító hálózat, a 5àSec, amely a Magyar Franchise szövetség rendszergazda tagja is egyben. A rendszerhez csatlakozni lehet partnerként.

Az 1968 óta működő 5àSec összesen 28 országban van jelen, 1400 egységgel. Üzleteket bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, valamint a belvárosi kereskedelmi övezetben lehet nyitni.

Az üzletek ideális mérete 45-75 négyzetméter, a megtérülési idő pedig a hálózat számításai szerint 2-5 év.


Forrás: 5àSec
Belépési díj gyanánt 4,5 millió forintot kérnek, ez azonban tartalmazza a know-how átadásán felül a tanácsadást, a technikai kivitelezhetőségi tervet, a kereskedelmi kivitelezhetőségi tanulmányt, az átvevő képzését, a személyzet kiválasztását és szerződtetését, valamint a fogyóanyagok szállítását.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Emellett a tevékenység elvégzéséhez szükséges gépek és berendezések beszerzéséhez 6-9 millió forinttal kell kalkulálnunk, a dekoráció, a futószalag, valamint a bútorok 1-3 millió forintba kerülnek. A kiépítési költségek összesen 4,5-6,5 millió forintot tesznek ki.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 5. vasárnap
Ágota, Ingrid
5. hét
Február 5.
Nutella Nap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?