Kész az üzlet, "csak" csatlakozni kell

Pénzcentrum
2007. november 15. 15:00

Néhány nappal ezelőtt közöltünk egy összeállítást a hazánkban jelenleg palettán lévő mester-franchise lehetőségekről az éttermek területén. Most egy kicsit más területre kalandozunk, nézzük, miből válogathatunk a Dakexpo Kft. összeállításának segítségével!

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az otthoni betegápolással és gondozással foglalkozó Care Services International keres magyarországi partnert. A franchise-díj 60 ezer euró (15 millió forint), a hálózat egységei Angliában és Spanyolországban is megtalálhatóak.

Forrás: Care Services International

Aki szeret gyerekekkel foglalkozni, annak ideális megoldás lehet a Multiaventura, amely gyermekparkokat, gyermekjátszókat tervez és gyárt. A játszóházak szétszedhetőek, és akár egy nap alatt áttervezhetőek, újraépíthetőek. A minimális beruházási igény 30 ezer euró (7,5 millió forint). A hálózat Magyarország mellett Kolumbiában, Venezuelában, valamint Kínában kíván tovább terjeszkedni.

Forrás: Multiaventura

Egy nagyobb lélegzetvételű lehetőség a Pentagon Glass Tech hálózat mester-licencének átvétele. A hálózat jelenleg 29 egységgel működik, s 1992-ben Angliában indult útjára. A koncepció fóliázási technológiával biztosítja az autóüvegek sötétítését, valamint törésmentességét. A fizetendő belépési díj 45 ezer euró, a minimális beruházási tőkeigény pedig 40 ezer euró (összesen 22 millió forint).

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06