3 °C Budapest

Kész az üzlet, "csak" csatlakozni kell

Pénzcentrum
2007. november 15. 15:00

Néhány nappal ezelőtt közöltünk egy összeállítást a hazánkban jelenleg palettán lévő mester-franchise lehetőségekről az éttermek területén. Most egy kicsit más területre kalandozunk, nézzük, miből válogathatunk a Dakexpo Kft. összeállításának segítségével!

Az otthoni betegápolással és gondozással foglalkozó Care Services International keres magyarországi partnert. A franchise-díj 60 ezer euró (15 millió forint), a hálózat egységei Angliában és Spanyolországban is megtalálhatóak.

Forrás: Care Services International

Aki szeret gyerekekkel foglalkozni, annak ideális megoldás lehet a Multiaventura, amely gyermekparkokat, gyermekjátszókat tervez és gyárt. A játszóházak szétszedhetőek, és akár egy nap alatt áttervezhetőek, újraépíthetőek. A minimális beruházási igény 30 ezer euró (7,5 millió forint). A hálózat Magyarország mellett Kolumbiában, Venezuelában, valamint Kínában kíván tovább terjeszkedni.

Forrás: Multiaventura

Egy nagyobb lélegzetvételű lehetőség a Pentagon Glass Tech hálózat mester-licencének átvétele. A hálózat jelenleg 29 egységgel működik, s 1992-ben Angliában indult útjára. A koncepció fóliázási technológiával biztosítja az autóüvegek sötétítését, valamint törésmentességét. A fizetendő belépési díj 45 ezer euró, a minimális beruházási tőkeigény pedig 40 ezer euró (összesen 22 millió forint).

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 9. péntek
Natália
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?